Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Vecht

Kerkstraat 36, De Vecht (055) 323 13 69 / 06 480 20 934

De kinderwereld is groot. Op bso De Vecht maken we die wereld samen nóg groter. We hebben hier dan ook de ruimte, want we zitten in één gebouw met Brede School Antonius. Dat betekent dus ook nog eens veel beweging én gezelligheid.

Doen waar je blij van wordt. Dat is toch heerlijk!

Gezelligheid en plezier, dat is precies wat je zoekt op een bso. En hoewel onze bso kleinschalig is, zijn we groots in alles wat de kinderwereld zo leuk en boeiend maakt. We zeggen wel eens: bij ons heb je alle ruimte en tijd om je te verwonderen. Want ook na schooltijd – júist daarna – wil je op verkenning en ontdekking. En wat zo fijn is: dat kan hier op de plek waar je al goed thuis bent!

“Vertel ons je ideeën maar, wij luisteren ernaar. Onze bso is jouw wereld!”
Marja, pedagogisch medewerker

Samen maakt alles leuker

Stap binnen in bso De Vecht, jij bent welkom! Sterker nog, we kijken naar je uit. Met z’n allen; onze pedagogisch medewerkers en alle andere kinderen die hier ook zo graag zijn. We houden van samen doen en samen plezier maken, want samen maakt alles leuker. Zoals knutselen bijvoorbeeld, gezellig rond de grote tafel. We kletsen ondertussen wat af. En we luisteren naar elkaars verhalen, daar leren we tussendoor ook nog van.

De wereld buiten, daar valt ook heel wat te leven. Rond onze bso hebben we een grote speelplaats. Potje voetbal? Dat kan hier, we hebben zelfs een panna-veld! Even rennen, vliegen en ravotten? Ga je gang! Of neem je liever de bomen en planten onder de loep? Er is hier heel wat groen, dus wij zeggen: doen! En natuurlijk, je mag hier met je knieën in de modder – extra leuk! Heb je andere leuke ideeën? Vertel ze maar, want wij luisteren ernaar. Onze bso is jouw wereld.

Zo doen we dat!
We bedenken trouwens zelf ook de leukste activiteiten, we organiseren van alles. Vaak ook met mensen van buitenaf. Een workshop, bootcamp of 3D verven. Allemaal spannend en leuk. Leerzaam, dat ook! En gaat het allemaal even te snel, dan helpen we elkaar. De oudsten helpen de jongsten, zo doen we dat.

Je leest het, op bso De Vecht is het fijn om te zijn. Kom je gauw eens kijken en kennismaken? 

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Christine Huiskamp manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93