Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Vecht

Kerkstraat 36, De Vecht (055) 323 13 69 / 06 480 20 934

Vrije tijd, gezelligheid en plezier gaan hand in hand op bso De Vecht. In onze kleinschalige buitenschoolse opvang voelt ieder kind zich thuis. Wat wil je ook met zoveel te doen en zoveel vriendjes om je heen! Daarnaast werken we nauw samen met basisschool St. Antonius.

Doen waar je blij van wordt. Dat is toch heerlijk!

Buiten, daar zijn we het liefst. Elke middag, nadat we samen wat hebben gedronken, gaan we met z’n allen de gezonde buitenlucht in. Heerlijk na een volle dag op school! Weer, wind en een spatje regen: niets staat ons in de weg, want alle kinderen in onze bso zijn échte buitenkinderen. Rennen en vliegen op het grote speelplein, voetballen op het fijne veldje of een bezoekje aan de kinderboerderij of een wandeling naar de speeltuin en de manege. We zijn er gek op. In het voorjaar bezoeken we zelfs een schapenboer om lammetjes te bekijken! 

“Blije gezichtje en brede lachen, die zien we hier elke dag. Er is ook zóveel te doen en te ontdekken!”
Petra, pedagogisch medewerker

Knutselfabriek

Je zou bijna vergeten dat het binnen in onze bso ook heel fijn is… We knutselen en schilderen wat af. We heten niet voor de Knutselfabriek! Computeren of een hut bouwen? Dat kan hier binnen ook. En zo af en toe krijgen we bezoek van interessante mensen met boeiende beroepen, zoals iemand van de dierenambulance. Heel leuk en enorm leerzaam!

Je leest het, op bso De Vecht kennen we het ‘vervelen’ niet. We zijn altijd in beweging en hebben het altijd naar onze zin!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Christine Huiskamp manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93