Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Het Grote Woud

Ravelijn 55, Apeldoorn (055) 312 13 07

Op bso Het Grote Woud kiezen kinderen wat ze doen en beleven. We zijn immers een bso, kinderen komen bij ons in hun eigen, vrije tijd. Die vullen we samen dus ook zo in: met alle vrijheid én met alle plezier.

 

Maak hier je eigen avonturen!

We zitten op een superfijn plek, dat kunnen we ronduit zeggen. Onze bso is namelijk gevestigd in basisschool het Woudhuis. Hier hebben de kinderen alle gelegenheid en ruimte om te bewegen. In alle vrijheid, want dat vinden wij belangrijk. In onze huiselijke en gezellige groepsruimtes is plek voor iedereen. Zo spelen alle kinderen met vriendjes en vriendinnetjes. Dat wat we doen past bij hun leeftijd en bij wat ze leuk vinden.

“Vrij spelen en spelen in vrijheid, dat maakt onze bso zo’n fijne plek om te zijn!”
Lisanne, pedagogisch medewerker

Wat we doen, hangt af van de wensen en ideeën van de kinderen. Spelen op het aangrenzende grasveld? Zwieren en zwaaien in de speeltuin met een échte waterpomp? Of toch liever ravotten en voetballen op het Cruijf Court? Het kan allemaal, want alles ligt hier om de hoek. Vrij spelen en spelen in vrijheid, dat maakt onze bso zo’n fijne plek om te zijn.

Binnen spelen kan hier ook naar hartelust. Kunstelen of een boek lezen, even chillen en relaxen of juist bewegen en rennen in de gymzaal. Wat we hier ook doen en beleven, in bso Het Grote Woud maken we onze eigen avonturen. Kom langs en beleef ze samen met alle kinderen!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

kinderdagverblijf het kleine woud

peuterspeelzaal het peuterwoud

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Het Grote Woud

Deze week...
10 september 2020

Deze week hebben we de 7 grootste bossen besproken om te stemmen voor een naam van de groepen. De namen zijn: Groep 1 (van de ingang) wordt de Sundarbans. Groep 2 (van de uitgang) wordt de Taiga.

Deze week...
6 februari 2020

Deze week hebben de kinderen poffertjes versierd. Erg leuk en vooral lekker.

Komend wee...
15 april 2019

Komend weekend is het Pasen. Wij hebben al lekkere chocolaatjes klaarstaan in deze schattige kuikentjes!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Yagmur Kocak Hüseyin Kâhya Pedagogisch Medewerker
Lotte Blom pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93