Buitenschoolse opvang

Het Kinderatelier

Germanenlaan 360, Apeldoorn (055) 87 06 511

Kinderen weten heel goed wat ze willen. Dat is mooi, want bij ons mogen ze zichzelf ontdekken én zijn. We werken volgens de Reggio Emilia methode. Daarmee volgen we de kinderen in hun spel en keuzes. En dat maakt elke dag uniek. Net als de kinderen zelf.

Binnen en buiten samen op verkenning

Als je kinderen de ruimte geeft, ziet elke dag er anders uit. En dat is precies wat kinderen fijn vinden. Op onze bso gaat het daarom vooral om luisteren: wij laten de kinderen vertellen en kiezen wat ze willen doen en bieden ze daarbij aan wat ze nodig hebben. Alles gaat dus in overleg. We zijn dan wel kleinschalig (wat de kinderen superfijn vinden), maar we zijn groots in onze mogelijkheden. Zo hebben we twee groepsruimtes en een atelier. Er is dus alle ruimte voor spel, plezier en ongeremde creativiteit. We knutselen, doen proefjes en ontdekken de wereld door leuke en leerzame thema’s. Ook buiten is het leven goed. We hebben een kleine buitenruimte om rustig te genieten én een groot speelplein om te rennen, fietsen of voetballen. En willen we er verder op uit, dan wandelen we naar speeltuin Kindervreugd of richting het Orderbos om daar de natuur te ontdekken en beleven.

Zo leuk en fijn maken we het leven. Dat doen we samen, want gezelligheid is echt ons ding. En dat is immers wat kinderen verdienen na een volle dag op school. Welkom bij Het Kinderatelier!

"Samen binnen of samen buiten, het kan hier allemaal. Het is maar wat de kinderen willen en bedenken!"
Marijke van Meer, manager
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Corrie pedagogisch medewerker
Henny Booy manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08