Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Het Kinderatelier

Germanenlaan 360, Apeldoorn (055) 87 06 511 of 06 28757563

Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Op bso Het Kinderatelier draait het dan ook om jezelf zijn en plezier maken. Want de uurtjes na school moeten fijn en leuk zijn, elke dag!

Binnen verkennen en buiten ontdekken

Geef je kinderen de ruimte, dan ziet elke dag er anders uit. En dat is precies de bedoeling op onze bso. Zelf doen en ontdekken, dat is het mooiste wat er is. Daarom werken wij met de Reggio Emilia methode. We luisteren naar ieder kind en kijken naar wat ze ons ook zonder woorden vertellen. Zo is er alle ruimte voor eigenheid, wensen en ontwikkeling.

Ruimte dus, dat krijgen en hebben alle kinderen op onze bso. Hoewel we kleinschalig zijn, kunnen we alle kanten op. Binnen vermaken we ons opperbest: samen wat eten en drinken, met elkaar de schooldag doornemen en plannen maken voor de middag, een spelletje doen of knutselen aan kunstwerken, chillen met een boekje in een hoekje of samen een voorstelling bedenken en spelen. En natuurlijk hebben we daarvoor de leukste verkleedkleren! En wist je dat we ook samenwerken met OBS Spitsbergen? Dat is pas leuk!

“Leuke momenten en een gezellige tijd. Dat verdienen én krijgen alle kinderen op onze bso!”
Kim Scholten, manager

Plezier en gezelligheid

Het liefst zijn de kinderen buiten. Om te spelen met de boomstronken en autobanden op ons speelplein bijvoorbeeld. Ze schuiven en slepen, daardoor ziet de buitenruimte er elke dag weer anders uit. Ook op de twee pleinen van de basisschool mogen we spelen. En dat doen we graag, want daar zijn weer heel andere dingen te doen en te ontdekken! Ook in de directe omgeving is van alles te beleven. Zo gaan we graag eens naar het bos om in bomen te klimmen en hutten te bouwen. Of we wandelen naar de speeltuin in onze wijk.

Zo is er op en rond onze bso altijd wat te doen en te beleven. De wereld ontdekken met veel plezier en gezelligheid, daar gaat het om bij Het Kinderatelier! Kom snel een kijken!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Het Kinderatelier

Vandaag zi...
7 juni 2019

Vandaag zijn we wezen spelen bij speeltuin Kindervreugd.

Vanmiddag...
15 juni 2018

Vanmiddag wezen spelen bij de speelweide bij Berg en Bos.

Leuke buit...
29 mei 2018

Leuke buitenschoolse opvang, kom gerust een keer kijken en ervaar wat de kinderen ervaren.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kelly Nanlohij pedagogisch medewerker
Corrie pedagogisch medewerker
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52