Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Het Regenwoud

Fortlaan 2, Apeldoorn (055) 870 65 19

Kinderen verdienen de ruimte. Die krijgen ze dan ook bij ons. Ruimte om te bewegen, om op ontdekking te gaan en om helemaal zichzelf te zijn. Dat is waar het om gaat op bso Het Regenwoud. Dé plek waar vrije tijd vooral superfijne tijd is!

 

Alles mag, als het maar leuk en gezellig is

Onze bso zit in basisschool De Regenboog. En dat heeft grote voordelen. Want daarmee hebben de kinderen alle mogelijkheden om zich grenzeloos te vermaken. Binnen hebben we voor onze twee groepen heerlijke lokalen met verschillende hoeken. Eigenlijk een hoek voor elke interesse. Een keuken- en poppenhoek, een autohoek, verkleedhoek, knutselhoek… Er is zelf een hoekje voor de 9-plussers waar ze even kunnen relaxen. Kinderen kunnen bij ons dus alle kanten op.

“Een gezellige tijd en een veilig gevoel, dat geven we alle kinderen op onze bso!”
Sandra, pedagogisch medewerker

actief en in beweging

Dat geldt ook voor buiten, want op het schoolplein is heel wat te doen. Een klimrek, een duikelrek en schommels en natuurlijk is er een zandbak. Er zijn zelfs fietsen en skelters! Natuurlijk verkennen we de wereld buiten onze opvang ook regelmatig. En dat gaat gewoon door tijdens de vakanties. Zwemmen, samen naar de kinderboerderij of wandelen en samen boodschappen doen bij het pleintje in de buurt. Genoeg te bedenken en te doen!

Zo zijn we samen altijd bezig. Lekker actief en in beweging of juist rustig knutselen en even chillen met een boekje. Op bso Het Regenwoud mag en kan het allemaal. Zolang het maar leuk en gezellig is!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Het Regenwoud

“Op een gr...
27 mei 2019

“Op een grote paddenstoel... “ De kinderen van BSO Het Regenwoud zijn lekkere cakejes aan het bakken deze week.

Spiegeltje...
14 mei 2019

Spiegeltje, spiegeltje in mijn hand, wie is de mooiste van het land? Bij BSO het Regenwoud is het nieuwe thema: ‘Sprookjes en Superhelden’. We maken deze week toverspiegels!

De kindere...
11 maart 2019

De kinderen van bso het Regenwoud hebben hele mooie spaarpotten gemaakt tijdens een workshop waarbij zij leerden werken met foamklei.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Suzanne Gerritsen Pedagogisch Medewerker
Melissa Maas pedagogisch medewerker
Anneke Geels manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52