Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

het Saffier

Belvederelaan 444, Zwolle 06 11 90 54 37

Op peuterspeelzaal Het Saffier hebben kinderen het enorm naar hun zin. Plezier en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. En gezellig is het zeker, want we zitten in een integraal kindcentrum. We zijn omringd door kinderen en hebben hier alle mogelijkheden om te spelen en te leren! Alle activiteiten zijn namelijk gericht op een doorgaande leerlijn in het KindCentrum het Saffier.

Samen zingen, samen groeien

Wij zijn een christelijke opvang. Dat zie je terug in hoe we onze dag indelen en doorbrengen. We beginnen in de ochtend met een mooi verhaal uit de Bijbel. En we zingen christelijke liedjes. Natuurlijk houden we ook van andere liedjes, want samen zingen en muziek maken is altijd fijn. Maar we doen nog veel meer op Het Saffier, want er is zoveel te beleven!

Wij zijn een christelijke opvang. Dat zie je terug in hoe we samen onze dag indelen, doorbrengen én beleven.
Sabine, pedagogisch medewerker

Speeltuin of kinderboerderij

Het kiesbord helpt ons een keuze te maken uit al het leuks dat we s’ochtend kunnen doen. Wordt het de poppenhoek of maken we iets moois in bouwhoek? Of gaan we samen naar buiten om te rennen en ravotten op het plein? Naar de speeltuin of de kinderboerderij in de buurt, dat kan natuurlijk ook!

Zo is er altijd wat te beleven op Het Saffier. En het mooie is, terwijl we samen zoveel doen, bereiden we ons ongemerkt voor op school. Stap voor stap de wereld ontdekken, dat is het idee!

 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

kinderdagverblijf het Saffier

buitenschoolse opvang het Saffier

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal het Saffier

Vorige wee...
4 december 2020

Vorige week mochten de kinderen hun schoen zetten bij onze zelfgemaakte open haard.

Wat een mo...
24 juni 2020

Wat een mooi weer! Als activiteit spelen wij deze week met de watertafel.

Moederdag...
24 april 2020

Moederdag 2020 gaat iets anders dan we gewend zijn. Alle peuters van POV het Saffier, krijgen een brief thuis gestuurd met daarin de uitleg voor een mooi knutselwerkje #moederdag #saffier #corona

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Gerda Harwig-Bruintjes pedagogisch medewerker
Sabine Jacobs pedagogisch medewerkster
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download
Downloads

Handige Downloads