Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

De Bongerd

Muntersdonk 13, Apeldoorn (055) 870 51 71

Klein in omvang, groot in plezier. Op kinderdagverblijf De Bongerd is het goed toeven. Onze locatie in Basisschool de Bongerd is huiselijk en bovenal heel gezellig. Een fijne plek dus om met elkaar de wereld te verkennen.

Kleine stappen, grote ontdekkingen

Op verkenning en ontdekking, dat doen we hier elke dag. En als het even kan: samen. Want door veel samen te doen, leer je ook veel van elkaar. We zijn dan wel kleinschalig met één groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, we zitten óók in een basisschool. En dat heeft z’n voordelen. Er is goed en nauw contact met de school en we werken met dezelfde thema’s als de kleuterklassen. Leuk en leerzaam dus. En we draaien af en toe mee met groep 1/2. Dat is ook nog eens een goede voorbereiding op wat er straks komen gaat. Een kleine stap dus als je straks vier jaar én groot bent.

“Door samen dingen te ontdekken en te doen, leren we veel van elkaar!”
Karin, pedagogisch medewerker

We hebben aandacht voor samen én voor ieder kind. Samen spelen vinden we leuk en belangrijk, net als zelfstandigheid, creativiteit en nieuwsgierigheid. Dat mag allemaal in eigen tempo. Je eigen weg vinden, daar gaat het om. Dat kan binnen in ons lokaal of in het speellokaal of kleutergymlokaal en het kan buiten. Want daar zijn we ook graag. Kastelen bouwen in de zandbak en zorgen voor de groenten in onze moestuin. Op pad gaan we ook. Naar de kinderboerderij of naar de markt in het winkelcentrum.

Alles is leerzaam, fijn én spannend. Samen dingen doen en ontdekken, daar je leer van. Kom dus snel kijken op kinderdagverblijf De Bongerd!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang de Bongerd

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf De Bongerd

Buiten in...
23 juli 2020

Buiten in de zandbak maken we zelf soep. Met water, zand en blaadjes. We roeren met onze handen en ontdekken samen!

We hebben...
2 juli 2020

We hebben onze eigen moestuin gemaakt. We knippen zelf onze groente, fruit en aarde uit en plakken deze in onze moestuin. Ondertussen bespreken we wat we allemaal in een moestuin kunnen vinden.

We prikken...
2 juli 2020

We prikken met onze prikpen een broodje uit. Zo oefenen we de fijne motoriek. Als we dit gedaan hebben, smeren we er boter (witte verf) op en strooien we er gekleurde hagelslag over.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Karin Hollander pedagogisch medewerker
Heleen Lenderink pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie samen met Sterrenschool De Bongerd volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. We werken vanuit één team aan dezelfde thema’s zowel in het onderwijs als de kinderopvang met veel aandacht voor cultuur, sport en recreatie. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Samen met BSO De Bongerd kunnen we veel van elkaar leren. We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

Ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,78

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,78
41 weken € 9,61
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,72