Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Dikke Maatjes

Eglantierlaan 204, Apeldoorn (055) 870 51 82

Op kinderdagverblijf Dikke Maatjes is het dik voor elkaar. Hier vinden kinderen namelijk alles wat ze kunnen wensen. Alle ruimte om te spelen, om de wereld te ontdekken en om samen mooie avonturen te beleven. Daarvoor hebben we alles in huis!

 

Modderhandjes en feestneusjes

Ieder kind tot vier jaar vindt bij ons z’n eigen draai en plek. Hier is heerlijk spelen en genieten. Binnen is alles voor handen. En voor het grijpen. Dat mag ook, want we laten de kinderen kiezen wat ze leuk vinden en wat bij ze past. En dat verschilt natuurlijk voor ieder. Toch weten we, zo blijkt elke dag, dat vrijwel elk kind het liefst buiten is. Bij Dikke Maatjes is ook dat dik in orde. We hebben namelijk een avontuurlijke speel- en ontdektuin. Een spannende plek om met elkaar op verkenning te gaan. En daarbij mogen de handjes best lekker vies worden. Da’s toch heerlijk!

“Ieder kind krijgt de ruimte om zich te ontplooien tot een eigen, uniek en blij individu!”
Kirsten, pedagogisch medewerker

Omdat we zo centraal in de wijk liggen, kunnen we alle kanten op om ons te vermaken. Zo wandelen we regelmatig naar het winkelcentrum of de markt voor een boodschapje. Ook hebben we een kinderboerderij om de hoek, net als het Matenpark. Daar ligt de natuur op ons te wachten. Ook bij minder goed weer vermaken we ons opperbest. Binnen spelen we spelletjes of we zingen en dansen. Het is dus pret en plezier maken op kdv Dikke Maatjes. Voor kleine en grotere genieters. Kom je gauw kennismaken?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Dikke Maatjes

Wat een cr...
8 april 2021

Wat een creativiteit!

Dit is gaa...
4 maart 2021

Dit is gaaf!

Ook de bab...
11 februari 2021

Ook de baby’s ontdekken de sneeuw, op een bordje en het is toch best koud, het voelt gek en we moeten er erg om lachen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Jennifer pedagogisch medewerker
Chelsea pedagogisch medewerker
Claudia pedagogisch medewerker 'Kikkergroep'
Karin pedagogisch medewerker 'Kikkergroep'
Mariska pedagogisch medewerker 'Kikkergroep'
Nuray pedagogisch medewerker 'Woezel en Pip groep'
Cynthia pedagogisch medewerker 'Woezel en Pip groep'
Natasja pedagogisch medewerker 'Nijntjegroep'
Evelien pedagogisch medewerker 'Kikkergroep'
Daniëlle pedagogisch medewerker 'Nijntjegroep'
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29