Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

de Markies

Markerichtersveld 1, Apeldoorn 055 870 10 56

Gezelligheid en groeien in het groen, dat is kinderdagverblijf De Markies in het kort. Want op onze opvang doen we veel samen - zo’n beetje alles! En we zijn omringd door groen. We hebben het met elkaar goed voor elkaar!

Samen doen en ontdekken, daar houden we van. En dat kan hier goed, want we hebben fijne buren: we zitten in basisschool De Marke, samen met bso De Markies en peuterspeelzalen De Markies en Kiekeboe. En we werken ook nog eens samen met kdv De Ploeg. Gezelligheid en nóg meer gezelligheid dus!

Fijn om klein te zijn, heerlijk om te groeien!

Bij ons is veel te doen en te beleven. Dat is fijn, want daar houden kinderen van. Sterker nog, ze groeien ervan! In en om onze kleinschalige, huiselijke opvang is het goed toeven. Binnen hebben we de ruimte om lekker te bewegen, te knutselen, samen te zingen en natuurlijk om met elkaar te eten en drinken. Gezellig aan tafel, even kletsen en luisteren naar elkaars verhalen.

Of we ons buiten ook vermaken? Jazeker! Rond het gebouw hebben we veel speelruimte. Een fijn plein om te rennen en hollen, een tuin om te schoffelen en plantjes en beestjes te ontdekken, bomen en struiken om ons achter te verstoppen. En ja, vies worden mag, want dat is toch het allerleukst!

“Wat we vandaag doen, dat kiezen de kinderen zelf. En morgen kiezen ze weer wat anders!”
Pedagogisch medewerker

Willen we verder de wereld in, dan doen we dat! Samen op stap naar de bieb of naar de markt voor een boodschap. Naar het park om de hoek of naar de kinderboerderij om kippen te tellen en konijnen te aaien. We houden van buiten zijn en spelen in het groen. Da’s zó fijn!


Wat we vandaag doen, dat kiezen de kinderen zelf. En morgen kiezen ze weer wat anders! Zo is er voor iedereen wat te ontdekken, elke dag weer! Kom je snel een keertje kijken en kennismaken?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Markies

Buitenschoolse opvang de Markies

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf de Markies

We maken e...
30 maart 2021

We maken een paasei. Eerst maken we het paasei nat met een plantenspuit. Hierna plakken we er stukjes vliegerpapier op die we zelf mogen scheuren. Daarna halen we het vliegerpapier er weer af.

We gaan ve...
16 februari 2021

We gaan verhuizen! Symbolisch mochten de kinderen allemaal wat in de verhuisdoos stoppen. Zo weten ze dat de spullen echt worden verhuisd.

We versier...
14 december 2020

We versieren een kerstboom met verf. Dit doen we met Duploblokjes, zo lijken het net kerstballen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjan pedagogisch medewerker
Yvonne Westrik pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29