Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Oude Wetering

Oude Wetering 78, Zwolle (038) 420 15 34 / (038) 420 07 98

In de zomer van 2020 gaat deze locatie haar deuren sluiten. Wij verwijzen u graag door naar één van onze andere locaties zoals kinderdagverblijf Sportlaan, Christelijke opvang het Saffier of kinderdagverblijf Wildwalstraat.

Midden in de kinderrijke wijk Stadshagen. Vertrouwd en dichtbij huis. In onze opvang voelt uw kind zich thuis, want herkenning en vermaak liggen overal om ons heen. De mogelijkheden in de buurt en leukste activiteiten op onze locatie maken elke dag uniek én spannend.

Altijd iets nieuws, steeds weer iets spannends

De Milligerplas, de kinderboerderij, het winkelcentrum... Met de bolderkar of een korte wandeling zijn we er zo. We zijn elke dag in beweging om de kinderen te laten proeven van de wereld. Soms zelfs letterlijk, met een heerlijk Voorleesontbijt of het Paasontbijt, waarbij ook de ouders mogen meesmullen. Tijdens het Zomerfeest en de Opa en Oma-week halen we nog meer gezelligheid in huis. Net als met de andere thema’s waarmee wij door het hele jaar heen werken. Elke vier weken iets nieuws en leerzaams uit de grotemensenwereld. Natuurlijk vinden kinderen ook zelf hun vermaak. Niet alleen binnen in onze lichte, ruime en huiselijke locatie maar ook buiten op de grote groene speelplaats met allerlei avontuurlijke mogelijkheden.

Omdat onze groepen horizontaal zijn, past alles wat we doen precies bij de fase van hun ontwikkeling. Zo kunnen ze maximaal groeien en zo ontdekken ze elke dag wel weer iets nieuws over zichzelf, elkaar en de wereld.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

peuterspeelzaal oude wetering

buitenschoolse opvang oude wetering

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Oude Wetering

Tijdens he...
30 oktober 2019

Tijdens het wandelen kwamen wij de herder met schapen tegen!

Bij de peu...
17 september 2019

Bij de peuters zijn wij bezig met de ontwikkeling van de fijne motoriek en maken wij mooie knutselwerkjes!

We zijn le...
13 september 2019

We zijn lekker aan het knutselen met het thema 'fruit'!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Margreet Veldhuis pedagogisch medewerker
Anita van Emden pedagogisch medewerker
Amanda van de Vrugt pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,56

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,56
41 weken € 9,43
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,68