Kinderdagverblijf

SamSam

Kooikersplaats 33, Apeldoorn (055) 870 65 49

Aandacht en uitdagingen, kinderen worden er blij van. Daarom is kinderdagverblijf SamSam zo’n fijne plek. Bij ons gaat het om beleven, ervaren en de wereld onderzoeken. Daarbij luisteren we goed naar wat de kinderen écht willen. Want ook dat zorgt voor blije gezichtjes!

De leukste avonturen beleef je samen!

Goed luisteren, dat is dé manier om elkaar goed te begrijpen. Het is het idee achter de Gordon methode, waarmee we werken op ons kdv. Zo staan we dicht bij de kinderen en bij wat ze ervaren, willen én kunnen. Oog voor eigenheid dus!

Naast alle eigenheid hebben kinderen ook veel gemeen. Ze willen allemaal plezier en pret maken! En dat doen we bijvoorbeeld met muziek. Samen zingen en muziek maken vinden we superfijn bij SamSam. Net als samen spelen. Dat doen we ook met de kinderen van de peuterspeelszaal, die met ons op deze locatie zit.

“Zijn wie je bent en doen wat je leuk vindt. Dat maakt de dagen bij SamSam superfijn!”
Petra, pedagogisch medewerker

Oog voor plezier en aandacht

We vermaken ons binnen dus enorm goed. En dat geldt ook voor buiten, want daar is zóveel te doen en te beleven! Het grote, gezamenlijke plein heeft alle ruimte om te rennen en ravotten. Of voor een potje verstoppertje. Ook de glijbaan en de zandbak zijn geliefd.  Het is een wereld in het klein!

Op kdv SamSam hebben we dus oog voor plezier en aandacht voor elkaar. Daarom voelt ieder kind zich hier zo op z’n plek. Kom je snel een kennismaken?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf SamSam

De kindere...
4 december 2018

De kinderen van kinderdagverblijf SamSam hebben genoten van een Sinterklaasactiviteit.

Allemaal e...
27 november 2018

Allemaal een bootje en rondlopen op het liedje ‘Zie ginds komt de stoomboot.’ Wat een genietende gezichten!

Sinterklaa...
26 november 2018

Sinterklaas of kerst? Alles kan en alles mag bij ons op SamSam!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Petra Berends pedagogisch medewerker
Esther de Bar pedagogisch medewerker
Ineke van Munster pedagogisch medewerker
Yvonne Westerik pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,25

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,25
48 weken € 8,36
41 weken € 9,03
flexibele opvang € 9,13
Apeldoorn gemeente € 8,02