Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Betelgeuze

Betelgeuze 5, Lemmer (0514) - 53 31 58

Rust en ruimte of juist rennen en ravotten. Kinderen verschillen, dus de mogelijkheden van onze opvang ook. In onze twee verticale groepen vindt ieder kind een fijne plek. We liggen midden in een rustige woonwijk en in een buurt die veel te bieden heeft. Daar maken we dan ook elke dag gebruik van.

Elke dag een ontdekking

Zo zijn we gek op uitstapjes. Samen boodschappen doen in de supermarkt of hangen en draaien in de speeltuin. We hebben zelf meerdere speelplaatsen met een zandbak en een speelhuis. Daar is het ‘s zomers lekker toeven onder de bomen of tussen de struiken. Binnen is het trouwens ook grote pret. In onze speelhal kunnen de kinderen klimmen, klauteren en zelfs fietsen. Lezen ze liever een boekje, dan kruipen ze even lekker weg in een veilige hut of rustig hoekje. Natuurlijk houden wíj de kleintjes ook lekker bezig, met voorleesontbijtjes, gezellige feestjes en wisselende, leerzame thema’s. Het gebeurt hier allemaal.

Onze locatie is trouwens ook het thuis van een bso en twee peuterspeelzaal groepen. Daarmee hebben we alles onder één dak. Fijn voor de kinderen, praktisch voor jou als ouder.

Tweetaligheid

Onze kinderdagverblijf in Friesland werken met een tweetalig beleid. We geven op deze locaties structureel aandacht aan zowel het Fries als het Nederlands. Dat biedt namelijk veel voordelen voor de verdere taalontwikkeling van kinderen. Wist u bijvoorbeeld dat een tweetalig kind later gemakkelijker een derde taal leert en een groter werkgeheugen ontwikkelt? Neem voor meer informatie over de tweetalige ontwikkeling van jonge kinderen contact op met de locatie. 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Betelgeuze

Buitenschoolse opvang Betelgeuze

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Betelgeuze

Wij zijn h...
3 juni 2021

Wij zijn heerlijk aan het verven voor thema kunst.

Tijdens he...
31 mei 2021

Tijdens het thema kunst, zijn onze kleine Picasso’s ook buiten aan het werk. Met modder en verf worden de mooiste creaties gemaakt.

Bouwen met...
9 maart 2021

Bouwen met de bekers, wat een grote en hoge toren! Hoe hoog zouden we hem kunnen maken?

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Rineke Hoogeveen pedagogisch medewerker
Naomi Berg pedagogisch medewerker
Chantal Dragt pedagogisch medewerker
Gerda de Jong pedagogisch medewerker
Afra van Diermen pedagogisch medewerker
Lianne Hoogeveen pedagogisch medewerker
Tineke Rottine pedagogisch medewerker
Wilma Stoeten pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21