Kinderdagverblijf

Betelgeuze

Betelgeuze 5, Lemmer (0514) - 53 31 58

Rust en ruimte of juist rennen en ravotten. Kinderen verschillen, dus de mogelijkheden van onze opvang ook. In onze twee verticale groepen vindt ieder kind een fijne plek. We liggen midden in een rustige woonwijk en in een buurt die veel te bieden heeft. Daar maken we dan ook elke dag gebruik van.

Elke dag een ontdekking

Zo zijn we gek op uitstapjes. Samen boodschappen doen in de supermarkt of hangen en draaien in de speeltuin. We hebben zelf meerdere speelplaatsen met een zandbak en een speelhuis. Daar is het ‘s zomers lekker toeven onder de bomen of tussen de struiken. Binnen is het trouwens ook grote pret. In onze speelhal kunnen de kinderen klimmen, klauteren en zelfs fietsen. Lezen ze liever een boekje, dan kruipen ze even lekker weg in een veilige hut of rustig hoekje. Natuurlijk houden wíj de kleintjes ook lekker bezig, met voorleesontbijtjes, gezellige feestjes en wisselende, leerzame thema’s. Het gebeurt hier allemaal.

Onze locatie is trouwens ook het thuis van een bso en twee peuterspeelzaal groepen. Daarmee hebben we alles onder één dak. Fijn voor de kinderen, praktisch voor jou als ouder.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Betelgeuze

De lampion...
5 november 2019

De lampions hangen klaar om mee naar huis te gaan. Nog een paar daagjes en dan zingen we allemaal: 11 novimber is de dei, dot myn ljochtsje skiene my!

De herfstt...
22 oktober 2019

De herfsttafel staat weer op de groep, met o.a. kastanjes en herfstappeltjes. Leuk om mee te spelen! Ook in de huishoek is dit natuurlijk erg leuk: gebakken appeltjes op het menu, mmm...

We zijn dr...
14 oktober 2019

We zijn druk bezig met het thema verkeer. De auto’s maken mooie sporen in de verf!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Rineke Hoogeveen pedagogisch medewerker
Naomi Berg pedagogisch medewerker
Chantal Dragt pedagogisch medewerker
Gerda de Jong pedagogisch medewerker
Afra van Diermen pedagogisch medewerker
Lianne Hoogeveen pedagogisch medewerker
Tineke Rottine pedagogisch medewerker
Wilma Stoeten pedagogisch medewerker
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,14

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,14
48 weken € 8,38
41 weken € 8,97
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,21