Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Beukenstraat

Beukenstraat 83, Zwolle (038) 453 96 21

Bij ons gaat het om beleven en ondernemen. Want dat is wat ieder kind het liefst doet, zo klein als ze zijn. We hebben een zee aan ruimte en dat terwijl we midden in de stad zitten. Juist door die combinatie is bij ons elke dag een nieuw avontuur.

Fris groen in de stoere stad

Met onze verticale groep (0 - 4 jaar) van maximaal zestien kinderen ontstaat de fijnste plek om te spelen en te leren. Van elkaar en van alles wat er te doen is. Heerlijk rennen op het enorme speelplein en kruipen door de tunnel in onze eigen heuvel. Of samen kijken bij de brandweer, de kinderboerderij of supermarkt. Naast die stadse avonturen valt er ook veel te beleven in onze eigen natuur: de moestuin vol planten, kleuren en smaken. En het ‘ontdekpad’ is een feest voor kleine voetjes en handjes, want hier valt nogal wat te voelen en ervaren.

Binnen is trouwens minstens zoveel te doen. We zitten namelijk in brede school de Sprinplank met een grote gymzaal en lange gangen om te fietsen en te bewegen. Een actieve opvang met vaste, vertrouwde leidsters. Zo maken we samen van elke dag een uitje.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Beukenstraat

Wij zijn C...
18 januari 2021

Wij zijn Coco aan het knutselen voor het voorleesontbijt. Wat wordt het mooi!

Herfst bij...
28 september 2020

Herfst bij de Beukenstraat! Kriebel de kriebel, overal spinnetjes!

Vandaag ga...
20 februari 2020

Vandaag gaan wij carnaval vieren aan de Beukenstraat! Wij zijn er klaar voor!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lindi Pluim pedagogisch medewerker
Maroushka Holder pedagogisch medewerker
Joyce Dijk Pedagogisch Medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21