Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Beulakerwiede

Beulakerwiede 4, Zwolle (038) 87 00 216 / 06 21 25 74 96

Ruimte om te spelen, leren en te groeien. Kinderen worden hier groot en blij. Temidden van veel gezelligheid, want met het kindercentrum en basisschool De Wieden vormen we een IKC. Groeien en plezier maken doen we hier dus écht samen.

Elke dag een ontdekking

Naast zorg en aandacht krijgen de kinderen bij ons veel meer. Ruimte, rust en vooral veel plezier. Dat maakt de dagen bij ons zo leuk! We houden van groen en natuur. Die vind je volop om ons heen. We spelen verstoppertje tussen struiken en bosjes, gaan op bezoek bij de dieren van de kinderboerderij en spelen in het gras en in de zandbak. Buiten zijn, dat vinden we fijn. En regent het of is het te koud, dan mogen we ook de gymzaal in. Rennen en ravotten kan dus altijd. We vermaken ons ook in onze eigen ruimte. Met thema’s bijvoorbeeld. We leren zelfs al Engelse woordjes tussen het knutselen en voorlezen door. Ook in de verschillende hoeken is van alles te beleven en te onderzoeken. Alle kinderen vinden bij ons wat ze zelf het leukst vinden. En dat elke dag.

 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Beulakerwiede

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Beulakerwiede

‘Tierelier...
23 mei 2019

‘Tierelierelente tierelierelee, ik heb een bloemenslinger en daar zwaai ik mee’. Met een vrolijk gekleurde bloemenslinger in de hand, dansen en zwieren de kinderen bij de muziekactiviteit.

De Nationa...
24 januari 2019

De Nationale Voorleesdagen werden op woensdag 23 januari ingeluid met Het Nationale Voorleesontbijt. Het Prentenboek ‘Een huis voor Harry’ werd voorgelezen door Margriet Leest (Raadslid GroenLinks).

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Melanie van Driel Pedagogisch medewerker
Elles Neuteboom pedagogisch medewerker
Debbie Immeker Pedagogisch Medewerker
Ellen de Boer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,56

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,56
41 weken € 9,43
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,68