Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Burg. van Walsumlaan

Burg. van Walsumlaan 3, Zwolle (038) 460 93 75 / 06 46 01 76 76

Groen, dat is het sleutelwoord van onze opvang waarbij ruimte ook een grote rol speelt. Ruimte om te ontwikkelen, om te groeien en om plezier te maken. Maar ook letterlijk, want ons pand is ronduit fors en onze buitenplaats is een ontdekkingstocht waard. Daar maken onze vaste pedagogisch medewerkers dankbaar - en heel creatief - gebruik van. Alle ruimte om te groeien dus!

Stap voor stap de wereld in

In zo’n mooie, grote en groene locatie valt veel te beleven en te ontdekken. In de centrale hal zoeken de kinderen elkaar op om te racen op fietsjes, voor het blotevoetenparcours of voor een potje verstoppertje, geheime hoekjes zijn er genoeg. Die zijn ook heel fijn om even rustig in weg te kruipen. Maar we zijn ook gek op natuur. Elke dag kijken we hoe de wereld er buiten uitziet. Het groene plein is onze trots. Heerlijk om op te spelen en met een voelpad om op verschillende materialen te lopen. De kippen genieten van het groen rondom de wilgentipi en leggen hun eitjes, waarvan we smullen bij de lunch. Smullen doen we ook tijdens de Kookweek en wanneer opa en oma langskomen op de familiedag. We hebben elke maand weer nieuwe thema’s en ideeën. Zo is geen dag hetzelfde. En sinds kort hebben wij zelfs konijntjes! Hoe leuk?!

Wanneer het kan splitsen we de groepen op om alles voor elke leeftijd even spannend te houden. Daarmee krijgen de kinderen alle ruimte voor zichzelf én voor elkaar. Want samen spelen en samen groeien, dat is toch het leukste dat je kunt bedenken.

Superflex

Op deze locatie bieden wij naast flexibele opvang ook het superflex pakket aan. Dit is speciaal voor ouders die behoefte hebben aan een grote mate van flexibiliteit! Hierbij zijn vrije breng- en haaltijden mogelijk (behalve tijdens het gezamenlijke lunchmoment tussen 11.30 en 12.30).

Voor meer informatie kijk op: Superflex

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Klein Phoenix

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Burg. van Walsumlaan

Yeeey. Er...
17 mei 2021

Yeeey. Er is een kuiken uit het ei!

LENTE! Hee...
30 maart 2021

LENTE! Heerlijk weer om bloemetjes te plukken in het gras.

Wij versie...
16 maart 2021

Wij versieren de locatie met paastakken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sanne Koning pedagogisch medewerker
Renata Pospiech pedagogisch medewerker
Mehrzad Ghazvini pedagogisch medewerker
Samantha van Wolfswinkel pedagogisch medewerker
Natascha van den Berg pedagogisch medewerker
Selma Jacobs pedagogisch medewerker
Sandra Sluiter pedagogisch medewerker
Wilma Wouda pedagogisch medewerker
Lisette Korenromp pedagogisch medewerker
Laura Hamstra pedagogisch medewerker
Anette Pruissen pedagogisch medewerker
Tineke Veen Pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21