Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

De Kinderkajuit

1e Wormenseweg 460, Apeldoorn (055) 541 97 45

Ahoy, maatjes! Welkom op kinderdagverblijf De Kinderkajuit. Onze opvang is een gezellige en veilige haven voor de allerjongsten. Een plek om de wereld te ontdekken door te ervaren en te beleven. Kom je ook aan boord?

Samen ontdekken, samen groeien

Op kdv De Kinderkajuit voelt ieder kind zich thuis. We hebben drie groepen: één voor 0 tot 2 jaar, voor 2 tot 4 jaar en voor 0 tot 4 jaar. Bij ons vindt je kind dus altijd een fijne, passende plek. We zijn een opvang met mogelijkheden, kunnen we wel zeggen, want we zitten in Kulturhus dok Zuid, samen met een peuterspeelzaal, een bso, en zelfs het CODA. We werken samen met PCBO Kompas, Sebastiaanschool en OBS de Reiziger.  Een gezellige en leerzame omgeving dus! Met spannende speelhoeken, een grote gang om samen op te spelen en een gezellig knutselatelier is het binnen dikke pret.

“De wereld te ontdekken door zelf te ervaren. Daar leren en groeien kinderen van!”
Kirsten, pedagogisch medewerker

Actief doen en actief verkennen. Dat is het idee achter Kaleidoscoop, de methode die we op onze opvang gebruiken om samen de wereld te ontdekken door zelf te ervaren. Lekker buiten spelen, in de plassen stampen en vies worden. Dat mag gewoon, want we hebben voldoende overalls en laarsjes! Ook wandelen we vaak naar de markt of het Zuiderpark, het ligt hier om de hoek.

Op kinderdagverblijf De Kinderkajuit is elke dag anders en reuze fijn. Ontdek en beleef het zelf!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal de Kinderkajuit

Buitenschoolse opvang de Kinderkajuit

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf De Kinderkajuit

Eigenlijk...
4 mei 2021

Eigenlijk ben ik hier te groot voor, maar soms is het zo fijn baby te zijn!

Oorbellen...
4 mei 2021

Oorbellen gemaakt!

Huizen bou...
30 september 2020

Huizen bouwen met blokken en cement van scheerschuim!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Bernardie Gerbers pedagogisch medewerker
Diane Deelman pedagogisch medewerker
Hester Scherpenzeel pedagogisch medewerker
Marjolein Paul pedagogisch medewerker
Zohra Amazine pedagogisch medewerker
Sandra Kroes pedagogisch medewerker
Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29