Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

De Meidoorn

De Meidoorn 16-12, Koekange (0522) - 45 25 31

Het is ons kent ons in De Meidoorn. We zijn kleinschalig en dat geeft grootse gezelligheid. In onze nieuwe locatie, pas 5 jaar oud dus lekker fris, lopen we graag even bij elkaar binnen. De kinderen van het kinderdagverblijf, de bso en de peuterspeelzaal spelen dan ook samen wanneer ‘t kan.

Leren van de groten, zorgen voor de kleintjes

Zo gaat het elke dag binnen onze opvang. En dat maakt het heel gezellig. Nóg leuker maken we het met verassende thema’s, ook nog eens leerzaam! Bladeren verzamelen als we het over de herfst hebben, bij ‘Verkeer’ tellen we auto’s en bij ‘Welkom’ komen zelfs ouders en opa’s en oma’s op bezoek. Kinderboekenweek en Sinterklaas laten we natuurlijk ook niet voorbijgaan. Maar het liefst zijn we buiten. Om de moestuin te ontdekken, te graven in de zandbak, te glijden en te schommelen. Of voor een heerlijke wandeling naar de geitjes, de supermarkt of de speeltuin midden in het dorp.

“We zijn kleinschalig en dat geeft grootse gezelligheid!”
Eline, pedagogisch medewerker

Zo gaan we elke dag op verkenning. Binnen onze opvang, maar ook daarbuiten, bij andere opvanglocaties bijvoorbeeld of bij het dreumesuurtje in de bibliotheek.  Spelend en lerend de wereld in!

Ongeremd spelen en ongestoord leren, daar hechten wij veel waarde aan. Daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal De Meidoorn

Buitenschoolse opvang De Meidoorn

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Judith Noorman pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Eline Gritter pedagogisch medewerker
Linda Tips pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf € 8,74

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,74
41 weken € 9,66
flexibele opvang en incidentele opvang € 9,92
Downloads

Handige downloads