Kinderdagverblijf

Dijkhuizen

Dijkhuizen 68A, Ruinerwold (0522) 48 27 14

Bij ons is het leven van jouw kind geen dag hetzelfde. Daar zorgt ons vaste team van betrokken leidsters voor, met alle liefde en de leukste ideeën. In en rond onze opvang is dan ook alles aanwezig om samen de wereld te verkennen en te ontdekken.

 

Samen de wereld in

We zitten in een brede basisschool met een peuterspeelzaal, een bso, een korfbal- én een muziekvereniging. Dat er op elk moment iets te beleven is, dat is duidelijk. We werken samen wanneer het kan en halen eruit wat erin zit. En dat geldt ook voor de kinderen. Zo klein als ze zijn, zo veel als ze al kunnen. Dit stimuleren we met verrassende uitstapjes naar de schaapskooi bijvoorbeeld of met een busreisje naar het station in Meppel om treinen te kijken en te tellen. Vanuit wisselende thema’s verkennen we samen de wereld om ons heen. Natuurlijk maken we lampionnen met Sint Maarten, versieren we de boom met Kerst en verstoppen we eitjes met Pasen.

Zo feesten en leren we het hele jaar door. Binnen en buiten, lekker samen of ieder in z’n eigen, knusse hoekje. Bij Doomijn kan het, we hebben immers alles in huis.

“Binnen of buiten, lekker samen of even alleen in een knus hoekje. Bij ons kan én mag het!”
Monique, pedagogisch medewerker

Ongestoord kunnen ontdekken en ontwikkelen dus. Daaraan hechten wij veel waarde en daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Dijkhuizen

Per januar...
30 januari 2019

Per januari zijn wij gestart met een nieuwe babygroep! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom gerust eens kijken!

Eerst same...
16 januari 2019

Eerst samen lezen uit 'De grote rode bus', daarna gingen de kinderen zélf aan de slag met het schilderen van een bus. Zijn de schilderijen niet geweldig geworden?

Wij tellen...
23 november 2018

Wij tellen af naar het Sinterklaasfeest!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Monique Talahatu pedagogisch medewerker
Simone Bomert pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Bertine Klomp Pedagogisch medewerker
Mirjam Hartsuiker Pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf € 7,94

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,94
48 weken € 8,20
41 weken € 8,78
flexibele opvang € 9,01
Downloads

Handige downloads