Kinderdagverblijf

Fresiastraat

Fresiastraat 43, Zwolle (038) 338 81 01 / (06) 15 02 33 45

Onze kleinschalige opvang voelt net als thuis. Precies zoals wij het voor ogen hebben. Een plek waar alle kinderen op hun gemak zijn. Met ons team van vier pedagogisch medewerkers krijgen ze alle ruimte om te leren, te ontwikkelen én plezier te maken.

Groeien in wie je bent

Daarvoor hebben we alles in huis. Zo is onze groep verdeeld in een beneden en bovenruimte. Heel spannend en uitdagend, want om naar boven te komen moet je de hellingbaan op. Om het extra leuk en leerzaam te maken zijn er verrassende hoekjes om heerlijk in weg te kruipen. Buiten gaat de uitdaging gewoon verder. Op de glijbaan en de schommel in ‘t gras, en meer nog, bij de waterwand waar kliederen en spetteren een must is. We hebben zelfs een xylofoon voor kleine muziekanten. Vanuit de BOS-methode en leerzame thema’s gaan we verder op ontdekking. En met regelmaat hebben we feest waarbij ouders en verzorgers onze gasten zijn.

In alle plezier houden we ook van ritme. Zo openen we elke ochtend samen en weten de kinderen door dagritme-kaarten wat er gaat gebeuren. Bovendien verzamelen we alle werkjes, foto’s en verhalen in eigen Kindvolgsysteem-map. Dat is goed voor nu en leuk voor later.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Fresiastraat

Klimmen en...
7 november 2019

Klimmen en klauteren is ook voor baby’s een goede oefening. Soms doen we het samen, soms al alleen!

Wat is het...
7 november 2019

Wat is het fijn om samen buiten te zijn. We hebben een fijne herfstwandeling gemaakt.

Als de kin...
1 november 2019

Als de kindjes bij ons bijna naar school gaan zorgen we voor uitdagend speelgoed, zodat zij zich blijven ontwikkelen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Leonie Groen Pedagogisch Medewerker
Sharmayne Horsting Pedagogisch medewerker
Maroushka Holder pedagogisch medewerker
Roxanne Nijland pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,56

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,56
41 weken € 9,43
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,68
Downloads

Handige downloads