Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Geert Grooteweg

Geert Grooteweg 23, Zwolle (06) 46 05 48 22

Praktisch in de stad en heerlijk in het groen. Op onze locatie speelt de natuur een hoofdrol. We zijn buiten wanneer het kan en genieten van alles wat de natuur zo spannend en bijzonder maakt. Met de groene buitenspeelplaats rondom de Florens Radewijnsschool waarin wij zitten doen we dat elke dag.

Verkennen en ontdekken

Op verkenning en ontdekking in de buitenlucht, welk kind wil dat nou niet? Zij voelen zich zeker thuis in de groenrijke omgeving van onze opvang. Het bos en de dierenweide liggen op steenworp afstand en in de naastgelegen zorgboerderij zijn kinderen snel bevriend met de leukste viervoeters. Zo is alles dichtbij, en dat past mooi bij onze kleinschaligheid. Vanuit dat idee werken we veel samen met de school en laten we kinderen regelmatig samen spelen. Tijdens Sportdag, de Kinderboekenweek en de feestdagen in het jaar maken we het samen extra gezellig.

Zo spelen de oudste peuters met de kleuters en leren alle kinderen van elkaar. Dat is goed voor de ontwikkeling en fijn voor de gezelligheid. Samen het beste voor je kind.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Geert Grooteweg

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Petra Brouwer pedagogisch medewerker
Sandra von Michaelis pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21