Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Grote Vuurvlinder

Grote Vuurvlinder 2B, Wolvega (0561) 61 05 49

Elke dag iets anders doen, elke dag iets leren. Bij Grote Vuurvlinder is het lekker fladderen. Kinderen ontpoppen zich bij ons als echte verkenners en ontdekkers. Onze vaste leidsters zorgen dagelijks voor een even vertrouwde als avontuurlijke omgeving.

Spelend de wereld in

De brede school waarin wij zitten heeft dan ook nogal wat te bieden. Het grote, omheinde plein is een plek waar ieder kind z’n ding kan doen. In z’n eentje en natuurlijk samen met de andere kinderen. Picknicken in het gras, een stukje fietsen op het fietspad of lekker uitrusten in de schaduw onder de bomen. Smullen van de natuur doen we ook, want we plukken onze eigen bessen en druiven of schoffelen samen in de moestuin. Vieze handjes wassen we gewoon weer schoon, dat op zich is al gezellig. Gezelligheid en plezier maken we ook binnen. Zo leren de kleintjes spelenderwijs de wereld kennen met spannende thema’s als kunst, bos, eten en drinken. Of we doen samen boodschappen en bakken een taart of pizza.

Zo leuk en leerzaam is het leven. Kinderen slaan bij ons hun vleugeltjes uit en ontdekken zelf waar ze van groeien. En dat doen ze snel bij Doomijn.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Grote Vuurvlinder

Buitenschoolse opvang Grote Vuurvlinder

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Grote Vuurvlinder

Heerlijk s...
7 mei 2021

Heerlijk smullen!

Samen met...
23 april 2021

Samen met de Tuindorpschool doen wij mee aan de Koningsspelen 2021!!

We geniete...
9 april 2021

We genieten van onze tuin.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ina Hulzinga pedagogisch medewerker
Esther Moes-Perin pedagogisch medewerker
Marinka van der Helm pedagogisch medewerker
Anja Hoogenkamp pedagogisch medewerker
Saskia Pel pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21