Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Havelter Schapendrift

Havelter Schapendrift 22B, Havelte (0521) 87 00 60

Kinderen houden van een uitdaging. Die geven wij ze elke dag. Gevraagd en ongevraagd, want dat maakt het wel zo spannend en leerzaam. Omdat we samenwerken met de peuterspeelzaal en de basisschool zijn de mogelijkheden onbegrensd en alle dagen reuze gezellig.

 

Nieuwsgierige aagjes en kleine wijsneusjes

Wij zoeken dan ook graag de grenzen van onze opvang op. Die blijken er vaak niet te zijn, want het kan altijd leuker en uitdagender! Daar leren kinderen immers het meest van. Zo maken we de wereld elke dag groter met thema’s waar ze echt nieuwsgierig van worden. En wijzer. De seizoenen, natuur en stad, kleuren en vormen. En natuurlijk vieren we Kerst en alle verjaardagen en met Sint Maarten wandelen we met lampionnen naar het bejaardenhuis in ons dorp. Binnen is het trouwens ook heel fijn. We hebben een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek, fijn om met een boekje even de rust op te zoeken.

Binnen in de babyhoek of gymzaal en buiten op het speelplein of in de natuur van Havelte. De avonturen liggen bij ons voor het oprapen. Voor elke leeftijd vele uitdagingen. Altijd en ieder moment.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Havelter Schapendrift (22a)

Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Havelter Schapendrift

Met de bab...
15 april 2021

Met de baby’s en dreumesen genoten van het babyconcert van Daniëlla Snijders. Muziekinstrumenten, geurwolkje, gekleurde doekjes en bellen van de bellenblaas het was één groot feest!

Wij zijn g...
6 april 2021

Wij zijn gestart met het thema Lente, dit keer staan de bloemen centraal gedurende het thema. Wij voelen en ontdekken, lezen boekjes en zingen liedjes over alles wat te maken heeft met bloemen.

We werken...
15 januari 2021

We werken met thema: 'winter'. We hebben sneeuw gemaakt en gevoeld en gekeken hoe koud ijs is en dat het veranderd in water als het warm wordt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Chantal Rodermond pedagogisch medewerker
Linda van de Klei pedagogisch medewerker
Lavita Morsink pedagogisch medewerker
Henriette Stoker pedagogisch medewerker
Irma Hofman pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21