Kinderdagverblijf

Heidelaan

Heidelaan 3, Zuidwolde (0528) 37 19 44

Gezelligheid en grenzeloos groeien, daar houden we van in ons kinderdagverblijf. Dat kan dan ook heel goed, want we hebben alles in huis. We werken samen met de brede school naast ons, dat betekent plezier voor tien. En daar worden kinderen blij, wijs en groot van.

Kleine verkenners en grote onderzoekers

Het is hier goed toeven. Zowel binnen als buiten is het dolle pret en lekker leerzaam. Onze eigen lokaal is namelijk groot en biedt in elke hoek vermaak. Dat onderzoeken de kinderen graag, daarvoor krijgen ze alle ruimte. Net als in de speelhal, waar het speelhuis steeds weer een uitdaging is. Zo vermaken we ons op elk moment. Met wisselende thema’s wandelen we samen ook nog eens verrassend door het jaar. Sinterklaas, Pasen, Moeder- en Vaderdag. En de jaargetijden ontdekken we buiten. In onze supergrote tuin met hoge bomen en dichte struiken. Willen we eens verder kijken dan ons eigen speelplein, dan gaan we samen naar de dierenweide of naar één van de speeltuintjes in de buurt. Dat is nog eens genieten!

 

Verkennen en onderzoeken, dat doen kinderen het liefst. Onze leidsters maken het elke dag mogelijk, met veel plezier. Want wat is nu leuker dan samen de wereld te ontdekken!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
José Bouwman pedagogisch medewerker
Monique Talahatu pedagogisch medewerker
Wendy Bremer pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

kinderdagverblijf vanaf € 7,54

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,54
48 weken € 7,79
41 weken € 8,34
flexibele opvang € 8,56