Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Herenweg

Herenweg 49, Zwolle (038) 454 27 11

Onze baby- en twee dreumes/peuter groepen vormen samen een gezellige beestenboel. De groepen noemen we dan ook Beren, Apen en Leeuwen. De ruim opgezette opvang, midden in de mooie wijk Wipstrik, is één groot avontuur. Daarin spelen kinderen en hun talenten altijd de hoofdrol.

Doen, dansen en ontdekken

Kinderen laten ontdekken en groeien, het is de passie van ons team. Dat zie je in alles wat we doen. Met leerzame of gewoon leuke thema’s nemen we de kinderen mee in wat de wereld te bieden heeft, het hele jaar door. De zomer, Sint Maarten, Opa en oma-week... Wij maken er een feestje van. Natuurlijk valt er veel meer te vieren en vooral te ontdekken. Binnen in de speelhoek, in het glijbaanhuis of lekker dansen en muziek maken met echte vakdocenten. En wanneer het kan, gaan we naar buiten waar we klauteren en klimmen op onze speelplaats.

Zo ontwikkelen kinderen zich snel. Daar nemen we je graag in mee. Met 10-minuten gesprekken, ons kind volg-systeem en op het moment dat we elkaar spreken.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Herenweg

Wat zijn w...
17 september 2020

Wat zijn we ontzettend verwend!

Waterpret...
5 augustus 2020

Waterpret aan de Herenweg!

Wij zijn m...
26 mei 2020

Wij zijn met de kinderen van de peutergroep het blote voetenpad aan het ontdekken!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sanne pedagogisch medewerker
Eline pedagogisch medewerker
Patricia pedagogisch medewerker
Maaike pedagogisch medewerker
Fieke van Enk Pedagogisch Medewerker
Amanda Ekkelkamp pedagogisch medewerker
Brigit Stoelinga pedagogisch medewerker
Chantal Middelbos pedagogisch medewerker
Heidi Schutte pedagogisch medewerker
Hellen van de Worp pedagogisch medewerker
Kirsten Handstede pedagogisch medewerker
Lisette Adema pedagogisch medewerker
Marije Wildeboer pedagogisch medewerker
Marlies Jansen pedagogisch medewerker
Diranke Westerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21