Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Het Kleine Woud

Ravelijn 55, Apeldoorn (055) 519 19 75

Op ons kinderdagverblijf is het leven goed en reuze gezellig. We zijn namelijk gevestigd in een mulitfunctioneel centrum. Zo is hier een wijkcentrum, basisschool het Woudhuis, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. Veel beweging dus. En alle ruimte om van alles en iedereen te leren en te genieten.

Samen, want dat is zó gezellig!

Zelf de wereld ontdekken, vanuit wie je bent, want je kunt en wat je wilt. Dat staat bij ons voorop. Met twee verticale groepen vermaken we ons elke dag goed. Onze grote hal en spannende, leerzame speelhoeken maken van elke dag een groot avontuur. Samen spelen in de bouwhoek of kookhoek? Ga je gang. Creatief zijn in het atelier of ravotten op het gymkussen? Dat kan en mag! Wat we ook doen, we doen ‘t samen wanneer het maar kan. Ook als we naar buiten gaan. Spelen op het plein, wandelen naar de speeltuin of kinderboerderij. Oh, en naar het winkelcentrum voor een boodschap, ook dat vinden we fijn.

We luisteren naar de behoeften en wensen van ieder kind. Bij ons krijgen ze de ruimte om te kiezen!
Ellen, pedagogisch medewerker

Samen dus, dat vinden we gezellig. Daarbij is er natuurlijk alle aandacht voor ieder kind op zich. Eigen tempo, eigen willetje en eigen plezier. Daar hebben we de ruimte voor, want daar groeien kinderen van. We werken trouwens volgens de Gordon methode, waarbij gelijkwaardigheid en wederzijds respect centraal staan. Goed voor later en een mooie manier om vriendjes te maken. Kom je snel kijken?

Superflex

Op deze locatie bieden wij naast flexibele opvang ook het superflex pakket aan. Dit is speciaal voor ouders die behoefte hebben aan een grote mate van flexibiliteit! Hierbij zijn vrije breng- en haaltijden mogelijk (behalve tijdens het gezamenlijke lunchmoment tussen 11.30 en 12.30).

Voor meer informatie hierover kijk op: superflex 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal het Peuterwoud

buitenschoolse opvang het grote woud

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Het Kleine Woud

Kinderen m...
21 juni 2021

Kinderen mogen bij ons hun eigen keuzes maken.

Mmm fruitw...
14 juni 2021

Mmm fruitwater!

Met het wa...
10 juni 2021

Met het warme weer eten wij heerlijke watermeloen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Willemijn Boissevain pedagogisch medewerker
Janny Schalkwijk pedagogisch medewerker
Derya Akgul Eraslan pedagogisch medewerker
Claudia ter Braak pedagogisch medewerker
Mirjam Meijerink pedagogisch medewerker
Marleen pedagogisch medewerker
Ellen pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29