Kinderdagverblijf

Het Saffier

Overtoom 65a, Zwolle 06 14 88 16 27

Een bijzondere locatie waar christelijk onderwijs de ruimte krijgt die het verdient. In integraal kindcentrum Het Saffier vindt u alle soorten dagopvang voor 0 tot 12 jarigen onder één dak. Onze medewerkers hebben allen dezelfde levensovertuiging. Daarmee sluiten onze normen en waarden aan op die van u. Uw kind vindt hier herkenning, een tweede thuis en een plek om z’n talenten te ontwikkelen. Daarnaast is er een groot aanbod aan peuteractiviteiten op maandag, dinsdag en donderdag voor de doorgaande lijn met de basisschool.

Samen op weg, samen groeien

Met inzet, zorg en vooral veel creativiteit geven we kinderen  richting en ruimte. Daarbinnen mogen ze zichzelf ontdekken. En plezier maken, want ook genieten van alles wat de wereld te bieden heeft, helpt hen hun weg vinden.

Bij ons verkennen kinderen spelenderwijs hun geloof en de wereld die daarbij hoort. Rennen, springen, dansen, kijken, ruiken, voelen en horen… De wereld wacht om ontdekt te worden.

Laat uw zoon of dochter groeien en opgroeien in een omgeving waar u en vooral uw kind zich thuis voelt.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Het Saffier

Deze week...
12 november 2019

Deze week is het weer opa en oma week op het Saffier! Gezellig samen met de opa’s en oma’s wat eten en drinken, liedjes zingen en een potje verven om een vogel vetbolletje in te hangen!

De circust...
26 maart 2019

De circustent staat nu zo dichtbij. Daar gaan we een kijkje nemen! En wat is de tent gróót en wat is er veel te beleven!

Dinsdag 17...
30 juli 2018

Dinsdag 17 juli mochten we de naam van de speeltuin van kinderboerderij De Stadshoeve onthullen. De naam die door ons bedacht is, is uitgekozen. Het was een feestje en we kregen een glaasje ranja.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Annieke Bruijnis-Palland pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Neelsje Bronger pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,56

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,56
41 weken € 9,43
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,68