Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Het Saffier

Overtoom 65a, Zwolle 06 14 88 16 27

Een bijzondere locatie waar christelijk onderwijs de ruimte krijgt die het verdient. In integraal kindcentrum Het Saffier vindt u alle soorten dagopvang voor 0 tot 12 jarigen onder één dak. Onze medewerkers hebben allen dezelfde levensovertuiging. Daarmee sluiten onze normen en waarden aan op die van u. Uw kind vindt hier herkenning, een tweede thuis en een plek om z’n talenten te ontwikkelen. Daarnaast is er een groot aanbod aan peuteractiviteiten op maandag, dinsdag en donderdag voor de doorgaande lijn met de basisschool.

Samen op weg, samen groeien

Met inzet, zorg en vooral veel creativiteit geven we kinderen  richting en ruimte. Daarbinnen mogen ze zichzelf ontdekken. En plezier maken, want ook genieten van alles wat de wereld te bieden heeft, helpt hen hun weg vinden.

Bij ons verkennen kinderen spelenderwijs hun geloof en de wereld die daarbij hoort. Rennen, springen, dansen, kijken, ruiken, voelen en horen… De wereld wacht om ontdekt te worden.

Laat uw zoon of dochter groeien en opgroeien in een omgeving waar u en vooral uw kind zich thuis voelt.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

peuterspeelzaal het Saffier

buitenschoolse opvang het Saffier

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Het Saffier

Gisteren e...
22 april 2020

Gisteren een rondje door de wijk gefietst met tasjes. We zagen verraste kinderen met blije gezichten, daar worden wij ook blij van! Tot gauw

Vorige wee...
7 april 2020

Vorige week brachten we bloemen - geknutseld door de kinderen - naar de ouderen van ‘Het Zonnehuis’, namens de locaties van Doomijn in Stadshagen, waaronder KDV Het Saffier. Ook hebben we gezwaaid!

Vanmorgen...
27 januari 2020

Vanmorgen naar de Stadkamer geweest voor de Voorleesdagen. Het boek Moppereend werd voorgelezen en we hebben met elkaar een wolk geknutseld. Een leuk uitstapje!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marjan den Dulk pedagogisch medewerker
Elselyn de Lange pedagogisch medewerker
Neelsje Bronger pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
48 weken € 9,29
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21