Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Kanaal Noord

Kanaal Noord 350 C, Apeldoorn 06 48 00 89 24

Vanaf 1 augustus sluit deze locatie haar deuren. Wij verwijzen u graag door naar één van de dichtsbijzijnde locaties. Meer informatie of de mogelijkheden doornemen? Neem dan contact op met één van onze klantadviseurs via (038) 421 45 21 of klantadvies@doomijn.nl. 

 

 

Kinderdagverblijf Kanaal Noord is elke dag volop in beweging. Want we bewegen mee met de wensen van kinderen én met die van jou als ouder. Op onze locatie draait het namelijk om flexibiliteit. Precies wat je zoekt in een opvang!

Als ouder wil je natuurlijk bovenal een plek waar je kind zichzelf kan en mag zijn. En waar het elke dag de wereld een stukje verder ontdekt. Vanuit nieuwsgierigheid, dromen en talenten. Die krijgen bij ons dan ook alle ruimte. We spelen, dansen, zingen en lachen. We lezen in boekjes, knutselen en freubelen. En we rennen en ravotten in de buitenlucht. Echt volop in beweging dus! We werken ook nauw samen met Basisschool de Diamant en Dalton Sterrenschool de Vliegenier. 

Flexibel, compleet én gezellig

Flexibel en compleet zijn we ook, zeker als het om onze mogelijkheden in opvang gaat. Dat begint al met onze locatie, we liggen aan een drukke uitvalsweg van Apeldoorn – naar de A50. Je parkeert recht voor de deur, dat maakt brengen en halen heel handig, snel en veilig.

Ook goed om te weten: ons kinderdagverblijf is elke werkdag open voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers staan van maandag tot met vrijdag voor ze klaar met goede zorg en alle aandacht. En met gezellige ideeën, dat ook.

Gemak van zeven tot zeven: Superflex

Wil je als ouder of verzorger nóg meer bewegingsvrijheid? Heb je wisselende werktijden of werk je onregelmatig? Dan is onze Superflex opvang dé oplossing. Je kunt bij ons terecht van 07.00 - 19.00 uur en je bepaalt tussen die tijden zelf wanneer je je kind brengt en haalt (behalve tussen 11.30 en 12.30 i.v.m. de lunch).  Superflex is dus superhandig!

Wil je wisselende dagen of dagdelen afnemen? Kies dan voor Flexibele Opvang. De uren die je nodig hebt, kun je naar eigen wens inzetten. En het mooie is: onze pedagogisch medewerkers zien dat de kinderen óók goed meebewegen met die flexibiliteit, ze maken het zich eigen. Dat is ook een fijne eigenschap voor later.

Altijd aankloppen bij Kanaal Noord

Je kunt bouwen op kinderdagverblijf Kanaal Noord wanneer het nodig is. Daarom heb we ook nog onze 'incidentele opvang'. Zit je eens zonder oppas of kunnen opa en oma een keertje niet, ook dan kun je bij ons aankloppen. Zelfs last minute, mits we dan plek hebben natuurlijk.

Kinderdagverblijf Kanaal Noord is altijd flexibel en volop in beweging. Dat is fijn voor ouders en verzorgers en zéker ook voor de kinderen. Want bij ons is geen dag hetzelfde. En daar houden kleine ontdekkers zo van!

“We staan van maandag tot met vrijdag klaar met goede zorg, alle aandacht én gezellige ideeën!”
Doomijn kinderdagverblijf Kanaal Noord in Apeldoorn

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Kanaal Noord

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,78

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,78
41 weken € 9,61
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,72