Kinderdagverblijf

Kindervilla Welgelegen

Molenstraat 120, Apeldoorn 055 870 65 26

Dag Kindervilla Welgelegen, wat hebben we genoten

Let op! Helaas kan je je zoon en/of dochter niet meer aanmelden voor deze locatie. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Klantadvies via (038) 421 45 21.

Bij Kindervilla Welgelegen was de afgelopen jaren altijd wat te beleven. Samen ontdekten we de wereld en ondernamen we de leukste en spannendste dingen. Het teruglopend aantal kinderen bij Kindervilla Welgelegen en de stijgende onderhoudskosten hebben echter als gevolg dat we afscheid moeten nemen van deze mooie opvanglocatie. Maar uiteraard worden de activiteiten voortgezet op andere Doomijn-locaties in de buurt.

Bent u op zoek naar een leuke, spannende en avontuurlijke opvanglocatie voor uw kind(eren)? Denk dan eens aan onze locaties Sterrenpret, Kindervilla Roezemoes of het Kleine Woud. Net zo avontuurlijk als Kindervilla Welgelegen en stuk voor stuk geweldige plekken waar uw kinderen het enorm naar hun zin zullen hebben. Neem vooral even contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze locaties en de vele flexibele mogelijkheden.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Kindervilla Welgelegen

De peuters...
18 september 2018

De peuters hebben samen herfstspullen verzameld en er een mooi kunstwerk van gemaakt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny pedagogisch medewerker
Sascha pedagogisch medewerker
Jose pedagogisch medewerker
Miranda van Campen pedagogisch medewerker
Marloes Rattink pedagogisch medewerker
Janny Schalkwijk pedagogisch medewerker
Evelien Hassink pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,25

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,25
48 weken € 8,36
41 weken € 9,03
flexibele opvang € 9,13