Kinderdagverblijf

Kindervilla Welgelegen

Molenstraat 120, Apeldoorn 055 870 65 26

Bij Kindervilla Welgelegen is altijd wat te beleven. Samen ontdekken we de wereld en ondernemen we de leukste en spannendste dingen. Dat kan hier goed, want in en om onze groene flexlocatie kunnen we alle kanten op. Kom maar op met die avonturen!

Voor kleine verkenners en jonge ontdekkers

Spelen in de natuur, daar zijn we verzot op. Want wat is er nu fijner dan buiten zijn? Sneeuw, regen of zon… we zijn buiten wanneer het maar kan! De frisse lucht is altijd fijn, onze prachtige tuin is altijd mooi en uitdagend. We vinden het heerlijk om er te spelen, rennen en klimmen en natuurlijk om op ontdekking te gaan. Kledderen en kliederen bij de waterpomp, klauteren op de heuveltjes en even bijkomen in de wilgenhut. Ondertussen kijken de konijntjes en kippen wat we toch allemaal aan het doen zijn.

“Alleen op ontdekking of samen de wereld verkennen. Alles kan, dus dat doen we hier bij Kindervilla Welgelegen!”
Willemijn, pedagogisch medewerker

Moestuin

Hadden we al verteld over onze eigen moestuin? Daar zien we hoe alles bloeit en groeit. We smullen soms zelfs van ons eigen groente en fruit wanneer we samen lunchen. Zelf plukken, wassen, snijden en koken. Zo leuk en gezellig!

We hebben het goed voor elkaar bij Kindervilla Welgelegen. We liggen trouwens aan de rand van het centrum, dat verklaart onze mooie naam. We hebben dus alles lekker dichtbij. Alle reden om snel eens te komen kijken dus. Tot gauw! 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Kindervilla Welgelegen

De peuters...
18 september 2018

De peuters hebben samen herfstspullen verzameld en er een mooi kunstwerk van gemaakt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny pedagogisch medewerker
Sascha pedagogisch medewerker
Jose pedagogisch medewerker
Miranda van Campen pedagogisch medewerker
Marloes Rattink pedagogisch medewerker
Janny Schalkwijk pedagogisch medewerker
Evelien Hassink pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

kinderdagverblijf vanaf €7.95

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,95
48 weken € 8,05
41 weken € 8,70
flexibele opvang € 8,80