Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Klooienberglaan

Klooienberglaan 1, Zwolle (038) 423 02 32

Op deze bijzondere locatie gaat het vooral om ontdekken en beleven. Ons kinderdagverblijf ligt dan ook op één van de mooiste plekjes van Holtenbroek, en misschien zelfs wel van de stad. In de oude wijkboerderij ‘De Klooienberg’. Midden in ‘t groen, midden tussen de dieren. 

 

Kleine verkenners en verzorgers

Echt een plek om te verkennen dus. En natuurlijk om te spelen en te leren. Want hoe lekker is het om rond te hollen over het erf of door de struiken te kruipen. Modderhandjes mogen hier gewoon. Die krijgen de kleintjes namelijk ook wanneer ze de plantjes in onze moestuin of de dieren van de boerderij verzorgen. Hier is elke dag iets te beleven. Zo nemen we de wat oudere kinderen zelfs regelmatig mee voor een wandeling op het natuurpad langs het Zwarte Water.

Spelenderwijs groeien door te zorgen voor een ander en te leren in het groen. Dat is wat jouw kind bij ons doet. Elke dag. En elk seizoen, want ook binnen bruist het van de leerzame en gezellige activiteiten. Daar zorgen wij voor bij Doomijn Klooienberglaan. Daarnaast werken we ook nauw samen met de Vrije School.

Je vertrouwt je kind aan anderen toe, dat is niet niks. Je moet zeker weten dat het goed is.
De moeder van Laura over Doomijn

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Klooienberglaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Klooienberglaan

Winterpret...
12 februari 2021

Winterpret met jong en ‘oud’!

De kerstbo...
18 januari 2021

De kerstboom gaat weer in de grond voor volgend jaar.

Zelfgemaak...
9 december 2020

Zelfgemaakte pepernoten zijn het lekkerst!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Wendy de Haan-Kraake pedagogisch medewerker
Dorieke Ruijtenburg pedagogisch medewerker
Renee Pieterson pedagogisch medewerker
Hilja van der Meulen pedagogisch medewerker
Monic Zuidberg pedagogisch medewerker
Marjolein Nijland pedagogisch medewerker
Kentely Holder pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf € 9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren, Daarnaast bieden we je kind gevarieerde biologische voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
48 weken € 9,29
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21