Kinderdagverblijf

Mr. Harm Smeengestraat

Mr. Harm Smeengestraat 56A, Ruinen (0522) 47 06 37

Kinderen hebben ruimte nodig. En die krijgen ze bij ons. Ruimte om te spelen, om te leren en om elkaar te ontmoeten. De brede school waarin wij zijn gevestigd maakt het allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten en voor de kinderen die al wat meer kunnen en precies weten wat ze willen.

Alle ruimte voor groots plezier

Bij ons vinden kinderen vele vierkante meters plezier. Zo hebben we een grote, centrale speelhal waar altijd iets te beleven is. En vriendjes maak je zo, want samen spelen is hier het motto. Ook buiten is het riant plezier maken. Op de speeltoestellen, bij de grote zand- en watertafel of op het schoolplein en de sportvelden. Hollen, rennen en vliegen. Heerlijk toch! Bijkomen doen we binnen, in één van de vele, gezellige hoekjes; de poppenhoek, autohoek of de lees&rust hoek. Ruim tijd is er ook voor leerzame thema’s, zoals ‘verkeer’ en ‘jij en ik’. Oh ja, en Sinterklaas en Kerst natuurlijk, want als het maar even kan vieren we feest.

Natuurlijk is er tussen alle activiteit ook ruimte voor rust. Zo hebben we twee slaapkamers en een grondbox voor de allerkleinsten. Daarmee krijgt ieder kind de ruimte die het nodig heeft.

“Vriendjes maak je zo, want samen spelen is hier het motto!”
Angelique, pedagogisch medewerker

Eigen ruimte en een eigen momenten, daar hechten wij veel waarde aan. En daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Mr. Harm Smeengestraat

Vanmorgen...
27 november 2018

Vanmorgen zijn we met de kinderen na het pietenhuis in Hoogeveen geweest. We gingen paardje rijden, pepernoten maken, pakjes in de schoorsteen gooien, een stoomboot maken en met Sinterklaas op de foto

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Tessa Meerholz-Verrijt pedagogisch medewerker
Angelique Wasschebalie Pedagogisch medewerker
Lianne Tiemens pedagogisch medewerker
Maureen Brink pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf € 7,94

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,94
48 weken € 8,20
41 weken € 8,78
flexibele opvang € 9,01