Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Nieuwstraat

Nieuwstraat 17, Alteveer (0528) 87 00 49

Op kinderdagverblijf Nieuwstraat zijn we er elke dag voor de allerkleinsten. Met aandacht, gezellige ideeën en met heel veel plezier. Dáár groeien kinderen van, zeker in die eerste jaren, dat weten we uit ervaring. Onze opvang staat bol van de activiteiten en is de fijnste plek voor kleine ontdekkers.

Elke dag leuk, leerzaam én gezellig!

Een fijne en veilige plek om te zijn en om te groeien, dat is elke dag ons doel. Onze huiselijke ruimte is daarvoor de perfecte omgeving. We zitten in één gebouw met CBS De Wegwijzer, samen met een basisschool dus. We werken samen waar en wanneer het kan.

Onze pedagogisch medewerkers maken van elke dag een leuke én leerzame dag. Wij bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) vanuit het Piramide principe. Daarmee staan groeien en ontwikkelen voorop én is ons kinderdagverblijf een goede voorbereiding op school én op later. Materialen, activiteiten en de leukste ideeën, we hebben alles in huis om de fantasie en creativiteit te prikkelen en ontwikkelen!

“Wat we doen en ontdekken, dát overleggen we met de kinderen. Zij hebben de leukste ideeën!”
pedagogisch medewerker

Waar we vooral ook voor zorgen is voor avonturen. Samen gaan op ontdekking. We onderzoeken, ervaren en beleven de omgeving. Dat doen we binnen en natuurlijk buiten! Bij zon én bij regendruppels gaan we eropuit. Dichtbij op ons speelplein, vlakbij in het speeltuintje of ietsje verder de wereld in, naar het dorp of de natuur in. In het groen is altijd wat te doen, dus dat zoeken we graag op. Samen, want dat is het fijnst.

Je leest het, kinderdagverblijf Nieuwstraat is de fijnste plek om te groeien én plezier te hebben. Kom je snel een keertje kijken?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Nieuwstraat

Buitenschoolse opvang Nieuwstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Nieuwstraat

Dansen op...
30 maart 2020

Dansen op het ritme van de muziek. Grote stappen, kleine stapjes, klappen... en de allerkleinsten observeren wat wij aan het doen zijn.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Bezoen pedagogisch medewerker
Wendy Pouw pedagogisch medewerker
Rosan Spijk pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021 : kinderdagverblijf Alteveer vanaf €8,62

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,62
41 weken € 8,65
Incidentele opvang € 8,67