Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Obrechtstraat

Obrechtstraat 2, Zwolle (038) 422 20 57

Een heerlijke plek in een fris en modern gebouw. We zitten midden in het Deltion College en hebben daarmee alles in huis voor leuke, spannende en leerrijke dagen. Onze opvang staat bol van de activiteiten en is de fijnste plek voor kleine ontdekkers.

Samen groeien, samen leren

Veel licht, veel ruimte en vooral veel plezier. En dat laatste maken we samen, elke dag. We hebben een peutergroep, een verticale groep (0-4 jaar) en een babygroep. Spelen en leren doen we met elkaar en van elkaar. Binnen en zeker ook buiten. In onze grote tuin bedenken we de leukste activiteiten, zoals een lichtjestocht of ontdekkingsuurtjes. Of lekker stappen en spatten in onze eigen waterbaan. Samen doen en onderzoeken, daar gaat het om. Zo doen we bijvoorbeeld mee met de Nationale Voorleesweek en de jaarlijkse Sportdag. Daar groei en leer je van.

Baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Bij ons spelen ze samen en ontdekken ze steeds een nieuw stukje van de wereld. Onze actieve en zorgzame leidsters zijn daarbij elke dag een vast en vertrouwd gezicht. Een beetje zoals thuis en dat is wel zo fijn.

 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Obrechtstraat

Hand-oog c...
1 april 2021

Hand-oog coördinatie activiteit met de baby’s. Lukt het om de paaseieren te pakken?

Het is bij...
26 maart 2021

Het is bijna Pasen! Wij versieren een ei!

Vogels spo...
19 maart 2021

Vogels spotten in de tuin!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Natasja Clark pedagogisch medewerker
Annemarie Volkerink pedagogisch medewerker
Wilma Riezeweide pedagogisch medewerker
Marike van Huis Pedagogisch Medewerker
Janine Roescher Pedagogisch Medewerker
Ayfer Gurcan pedagogisch medewerker
Glenda van den Berg pedagogisch medewerker
Tessa Pool pedagogisch medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21