Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Osseweide

Osseweide 1A, Meppel (0522) 24 25 62

Midden in de wijk Oosterboer en pal naast het winkelcentrum gelegen. Dat is praktisch voor de ouders en extra leuk voor de kleintjes. Want in en rondom onze opvang is altijd iets te beleven. Ons vaste team maakt een echt thuis van deze fijne plek, vol plezier en avontuur. Daarnaast hebben wij een fijne samenwerking met basisschool de IJsvogel. 

Samen ontdekken, samen groeien

Bij ons is het reuze gezellig. We zitten namelijk in 'de Beemd' en delen ons dak met een bso. Er wonen hier ook ouderen. Een complete wereld dus. En in onze wereld doen we veel samen. Dat begint ‘s ochtends al in de kring, waar we vooruitkijken op de dag. Knutselen en koekjes bakken, dansen en springen tijdens de gymnastiek, even lekker achterover hangen terwijl de leidsters een verhaaltje voorlezen. Of we vermaken ons met de oudere bewoners, want die vinden gezelligheid net zo leuk.

Buiten is het trouwens ook fijn. Op de grote speelplaats maken we plezier in de zandbak of zitten we onder de bomen met een broodje dat we samen bij de bakker hebben gehaald. Lekker en leerzaam. Leren doen de kinderen ook van de thema’s die het hele jaar door aan bod komen; kunst, verkeer, jij en ik... En natuurlijk feesten, zoals Sinterklaas, ons Zomerfeest en moeder- en vaderdag. Zo is er elke dag iets te beleven.

Die belevenissen delen wij graag met alle ouders en verzorgers. Dagelijks met ‘foto’s van de dag’ en uiteraard tijdens overdrachtmomenten. Zo hebben wij de volste aandacht voor jou en je kind.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Osseweide

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Osseweide

Samen groe...
4 mei 2021

Samen groentesoep gemaakt en daarna heerlijk met zijn allen van de soep gesmuld!

Verven op...
28 oktober 2020

Verven op een andere manier! Wat gebeurt er eigenlijk als je met een knikker door de verf heen rolt, hé het lijken wel spinnenwebben!

Deze week...
15 oktober 2020

Deze week met de kinderen gekookt. Meegedaan aan het project: 'Bourgondisch koken'.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lisette Veijer pedagogisch medewerker
Cindy pedagogisch medewerker
Gerlinda Zomerdijk pedagogisch medewerker
Jolanda Wezenberg pedagogisch medewerker
Mirjam Roelfs pedagogisch medewerker
Renate den Boer pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21
Downloads

Handige downloads