Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Paulus Potterstraat

Paulus Potterstraat 13C, Wolvega (0561) 61 19 19

Kinderen leren continu. Van de wereld om hen heen én van elkaar. Daarom is het ook zo leuk en gezellig in onze opvang. Want met twee basisscholen en een peuterspeelzaal in de brede school waar wij zitten, is er altijd beweging. En bovendien veel te beleven!

 

Altijd iets leuks, iedere dag en elk seizoen

Een jaar zit vol leuke dagen, seizoenen en thema’s. Als het even kan dan maken wij er een feestje van. Zo lopen we op Sint Maarten met lampions, vieren we uitbundig de zomer en natuurlijk Sinterklaas, en met Dierendag voeren en aaien we de dieren van het Terra college om de hoek. En is het geen feestdag, dan maken we die zelf. Door in het Kinderkookcafé te koken voor papa’s en mama’s of met een echte Lente Fair. Natuurlijk vermaken de kinderen zich ook opperbest binnen in de grote ruimte met kleine wegkruiphoekjes en buiten op de groene speelplaats of het enorme sportveld.

Wij houden van blije kinderen en vrolijke gezichtjes. Tijdens onze ouderavonden en inloopmiddagen delen onze leidsters die vrolijkheid graag met alle ouders. Net als de voortgang en ontwikkeling van de kinderen. Zo zorgen we samen dat elke dag even leuk en uitdagend blijft.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Paulus Potterstraat

Buitenschoolse opvang Paulus Potterstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Paulus Potterstraat

Een dikke...
17 mei 2021

Een dikke regenbui als je gaat buitenspelen, levert heel veel waterpret op!

We trekken...
19 april 2021

We trekken er graag op uit!

Paasbrunch...
30 maart 2021

Paasbrunch in de zon...☀️

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Andrea Hofstra pedagogisch medewerker
Suzanne Drost pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21