Kinderdagverblijf

Postweg

Postweg 43A, De Wijk (0522) 44 33 61

In onze opvang zoeken we elkaar zoveel mogelijk op. Samen spelen en groeien, daar is het ons om te doen. Dat kan ook goed, want we zijn gevestigd in een brede school. We werken elke dag samen met de basisschool en peuterspeelzaal. En dat betekent veel gezelligheid.

De grote wereld in het klein

Wanneer het kan spelen de kinderen samen. Het liefst buiten, want dat vinden ze super leuk. Onze grote, groene buitenruimte is dan ook een spannende plek om te verkennen. Fietsen op het plein, spelen in de zandbak of schommelen in de tuin. We gaan ook verder op ontdekking. Met de fietskar naar het bos om paddestoelen te tellen of naar de vijver om eendjes te voeren. En is het te fris, dan maken we plezier met leerzame thema’s, elke vier weken iets nieuws. Verkeer, wonen, ziek en gezond. Eigenlijk alles wat de grote wereld biedt, maar dan lekker klein.

Onze leidsters maken elke dag even leuk en leerzaam. Zelfs in vakantietijd. Bovendien werken wij met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) vanuit het Piramide principe. Zo leren de kleintjes elke dag zaken die ze straks op school gebruiken en nodig hebben.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Mariska Gol pedagogisch medewerker
Heidi de Vries pedagogisch medewerker
Marit Koster pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

kinderdagverblijf vanaf € 7,54

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,54
48 weken € 7,79
41 weken € 8,34
flexibele opvang € 8,56
Downloads

Handige downloads