Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Provincieroute

Provincieroute 143, Zwolle 06 290 898 89

Bij ons is het gezellig groeien. Elke dag en in een vertrouwde omgeving. We zijn gevestigd in een brede school, openbare basisschool De Octopus. Dat betekent naast veel gezelligheid en samen spelen, bekend terrein voor de komende jaren.

Elke dag een beetje groter en wijzer

Groeien en doorgroeien is bij ons heel makkelijk, want de basisschool en bso zitten op dezelfde plek. Da’s goed om te weten en handig voor later. Voor het zover is maken we natuurlijk vooral veel plezier in onze opvang. Uitstapjes naar het park, dieren aaien op de kinderboerderij en samen boodschappen doen in de winkel op de hoek. Met de bolderkar of met de ‘kortebeentjeswagen’, want bewegen doen we graag. In de beslotenheid van het buitenplein of binnen in de gymzaal. Ook de hoofdjes houden we in beweging, met leuke thema’s, zoals ‘kleuren en vormen’, ‘mijn familie’ en het jaarlijkse zomerfeest!

Zo leren kinderen elke dag meer. Ook - en misschien wel vooral - van elkaar. Daarom staan samen spelen en samen doen bij ons voorop. Daar worden ze écht wijzer van

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang Provincieroute

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Provincieroute

Een gezell...
19 maart 2021

Een gezellige wandeling gemaakt door het bos richting de kinderboerderij. Wat was het fijn!

Aan de wan...
18 maart 2021

Aan de wandel richting het Schellerpark!

Gezellig w...
12 maart 2021

Gezellig wezen gymmen in het speellokaal.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Betsy pedagogisch medewerker
Bianca pedagogisch medewerker
Shaleen pedagogisch medewerker
Efken pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21
Downloads

Handige downloads