Kinderdagverblijf

Rijnlaan

Rijnlaan 200, Zwolle (038) 453 38 73

Wij zijn een kleine groep met grote gezelligheid. De wijk AA-Landen omringt ons met al haar groen en mogelijkheden. Dat betekent de leukste activiteiten en de spannendste uitdagingen voor de kinderen. Ons team maakt elke dag even leerrijk en bijzonder.

Clownsneusjes en modderhandjes

Omdat wij zijn gevestigd in basisschool De Werkschuit gaan leren en groeien hier écht hand in hand met ontdekken en plezier maken. Vandaag lekker dansen en bewegen in de gymzaal, morgen wijzer worden met de steeds wisselende thema’s volgens de BOS-methode. Opa en oma-week, circus-dag, Kerst en Sinterklaas, het kan niet leuk genoeg zijn. Of het modderfeest, in onze nieuwe natuurlijke tuin. Een heel bijzondere speelplaats waar handjes en knietjes gewoon lekker vies mogen worden. En waar we zomers smullen van zelf geplukt fruit.

Overigens vermaken we ons ook in de wijk door op pad te gaan met de bolderkar, naar de kinderboerderij of één van de vele speeltuinen. Zo is ons enthousiaste, vaste team lekker flexibel. Zoals dat hoort wanneer je met kinderen werkt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Germa Noordman manager
Lisa Lugtenberg pedagogisch medewerker
Anoeshka Velthuis pedagogisch medewerker
Marieke Pierik pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

kinderdagverblijf vanaf € 7,73

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,73
48 weken € 7,96
41 weken € 8,52
flexibele opvang € 8,75