Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Rijnlaan

Rijnlaan 200, Zwolle (038) 453 38 73

Wij zijn een kleine groep met grote gezelligheid. De wijk AA-Landen omringt ons met al haar groen en mogelijkheden. Dat betekent de leukste activiteiten en de spannendste uitdagingen voor alle kinderen. Ons team maakt elke dag even leerrijk en bijzonder.

Ontdekken en doen, midden in het groen!

Ons kinderdagverblijf zit op een superfijne locatie. We zijn gevestigd in basisschool De Werkschuit én we worden omringd door een heerlijk groene omgeving. Gezelligheid in het groen dus. Dat begint al op ons grote speelplein. Hier is alle ruimte om te fietsen, te rennen of te hinkelen. Hebben we zin om op ontdekking te gaan dan gaan we onze natuurlijk tuin in. Klauteren op de heuvel of door de kruiptunnel, verstoppertje in de struiken… Reuze spannend! Modderige knietjes en handjes? Dat mag hier gewoon, want dat maakt het alleen maar leuker!

'We krijgen nooit genoeg van natuur en groen. Want buiten is altijd wat te doen!'
pedagogisch medewerker

Kinderboerderij of het park

Van groen krijgen we nooit genoeg. Daarom trekken we er samen op uit, naar de kinderboerderij of het park.  Natuurlijk vermaken we ons binnen ook! Poppen, een keukentje, bouw- en knutselmaterialen… alles is er. Even rustig puzzelen of lezen op de bank, dat kan natuulijk ook. Oh, hadden we al verteld over de thema’s waarmee we de wereld beetje bij beetje ontdekken? Kleuren en vormen, ziek zijn, beroepen en natuurlijk de seizoenen. Leuk en leerzaam, daar houden we van.

Samen spelen en samen groeien, daar gaat het om op ons kinderdagverblijf. Onze vaste leidsters maken er elke dag iets gezelligs en vrolijks van. Kom je snel eens kijken?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

 

Peuterspeelzaal Rijnlaan

Buitenschoolse opvang Rijnlaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Rijnlaan

Lekker met...
25 mei 2018

Lekker met water en zand spelen, dat zorgt voor heel veel pret ☀️

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nour Hanna Pedagogisch medewerker
Lisa Lugtenberg pedagogisch medewerker
Anoeshka Koopman pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21