Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Kindervilla Roezemoes

Soerenseweg 70, Apeldoorn (055) 522 25 02

Een heerlijke plek in een mooie stadsvilla. Welkom bij Kindervilla Roezemoes! Hier voelt ieder kind van 0 tot 4 jaar zich helemaal thuis. En dat is precies de bedoeling. Ons gezellige team van pedagogisch medewerkers – we werken al meer dan 15 jaar samen! – heeft oog voor elk kind. En voor plezier!

Oog voor talenten, ruimte voor wensen

Kinderen weten precies wat ze willen en leuk vinden, zo jong als ze zijn. Wij werken volgens de Reggio Emilia-visie. Talenten en interesses krijgen bij ons alle ruimte. Wees dus maar lekker nieuwsgierig, want daar leer je van!

Uitdagingen en ontdekkingen, die zijn er voldoende hier op Roezemoes. We hebben een grote speelhal waar de kinderen lekker kunnen kruipen, rennen en dansen. Ook in het atelier kunnen kleine kunstenaars lekker hun gang gaan. Bij een villa hoort natuurlijk ook een tuin, die hebben we! Een groot, groen ontdekkingsparadijs. Klimmen in speelhuisjes, graven in de zandbak en klimmen en klauteren op de natuurlijke speelelementen.

“Wees maar lekker nieuwsgierig en ga op ontdekking, want daar leer je van!”
Esther, pedagogisch medewerker

Samen eten, samen ontdekken

Zo is er voor ieder kind wat te beleven. Buiten én binnen in de eigen groepsruimte. Want we hebben drie stamgroepen voor drie leeftijdsgroepen: Parel voor 0 tot 2, Robijn voor 2 tot 4 en de verticale groep Saffier voor kinderen van 0 tot 4. Ieder een eigen vertrouwde en veilige groep dus. Want dat vinden we heel belangrijk.

Samen eten, samen ontdekken en samen zijn. Zo eten we met elkaar en bezoeken we zo af en toe een verzorgingshuis én we doen veel samen met de Heuvellaanschool. Dat is gezellig voor iedereen. En dat is précies zoals we het voor ogen hebben bij Kindervilla Roezemoes.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Kindervilla Roezemoes

Kinderen v...
12 april 2021

Kinderen vinden het soms spannend om in de kring te praten of de taalontwikkeling is nog niet zo ver dat ze mondeling een liedje kunnen kiezen, daarom maken we gebruik van liedjeskaarten.

Vertrouw i...
8 april 2021

Vertrouw in jezelf, concentreer, zoek je balans en wees trots op jezelf!

Bijna Pase...
1 april 2021

Bijna Pasen. Daar hoort natuurlijk eitjes zoeken bij. Wist u dat elk jaar de paashaas bij ons op bezoek komt?

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Carlijn Pas pedagogisch medewerker
Esther Termaat pedagogisch medewerker
Sascha Kozijn pedagogisch medewerker
Corry Spoelder pedagogisch medewerker
Lucette van de Velde pedagogisch medewerker
Veronique Letwory pedagogisch medewerker
Martine Kuiper pedagogisch medewerker
Claudia Tiemens pedagogisch medewerker
Mariska van der Kolk pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29