Kinderdagverblijf

Ruigedoornstraat

Ruigedoornstraat 108, Dalfsen (0529) 43 00 38

Het hele jaar door plezier maken, groeien en ontdekken. Onze spiksplinternieuwe opvang heeft het allemaal. Met onze vestiging in het kulturhus 'Trefkoele+' is er veel bijzonders voor het grijpen. Voor kleine handjes en nieuwsgierige vingertjes.

Groeien, boeien en plezier maken

Een bibliotheek, een speel-o-theek en een grote gymzaal... Hoe leuk kun je het hebben! En alles binnen ons gebouw. Dat is nog niet alles, want zelf organiseren we natuurlijk ook de leukste activiteiten. Met behulp van onze BOS-methode (Bewust Ontwikkelingsgebieden Stimuleren) bedenken we bij verschillende thema’s allerlei uitdagende activiteiten. Zoals knutselen en andere creatieve activiteiten, voorlezen uit themagerichte boeken en leuke beweegactiviteiten.

Onze locatie is daarnaast de trotse bezitter van het vignet “ Kinderopvang in beweging”. Dit houdt in dat beweegactiviteiten aansluiten bij de verschillende leerlijnen waar ‘kinderopvang in beweging’ mee werkt. Zoals springen, klimmen en balanceren. Daarnaast komen ook jaarlijkse activiteiten zoals het nationaal voorleesontbijt, Modderdag en opa en oma-week bij ons voorbij. Maar groeien en spelen doen we ook gewoon buiten op onze eigen natuurlijke speelplaats, of met een wandeling naar het bos, de winkel of de kinderboerderij... Overal maken we het leuk en spannend!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat

Namens het...
20 december 2019

Namens het gehele team van kdv Ruigedoornstraat wensen wij u fijne feestdagen!

Thema ‘kun...
30 september 2019

Thema ‘kunst’ afgesloten met een echte expositie!

Wat zijn w...
19 september 2019

Wat zijn wij super verwend voor de dag van de leidster!! Namens het hele team bedanken wij alle ouders en Doomijn!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Monique Gort Pedagogisch medewerker
Mirella Draaijer Pedagogisch medewerker
Josca Guichelaar Pedagogisch medewerker
Anouk van Emmen Pedagogisch medewerker
Mirjam Middelbos Pedagogisch medewerker
Laura Swager Pedagogisch medewerker
Laura Leerkes pedagogisch medewerker
Rianne Niens pedagogisch medewerker
Andrea Spijkerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: kinderdagverblijf vanaf €8,56

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,56
41 weken € 9,43
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 9,68