Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Ruigedoornstraat

Ruigedoornstraat 108, Dalfsen (0529) 43 00 38

Het hele jaar door plezier maken, groeien en ontdekken. Onze opvang heeft het allemaal. Met onze vestiging in het kulturhus 'Trefkoele+' is er veel bijzonders voor het grijpen. Voor kleine handjes en nieuwsgierige vingertjes.

Groeien, boeien en plezier maken

Een bibliotheek, een speel-o-theek en een grote gymzaal... Hoe leuk kun je het hebben! En alles binnen ons gebouw. Dat is nog niet alles, want zelf organiseren we natuurlijk ook de leukste activiteiten. Met behulp van onze BOS-methode (Bewust Ontwikkelingsgebieden Stimuleren) bedenken we bij verschillende thema’s allerlei uitdagende activiteiten. Niet alleen knutselactiviteiten, maar ook leuke spelletjes en beweegactiviteiten die passen bij het thema. Met de bibliotheek direct naast ons, gaan we uiteraard bij elk nieuw thema weer samen met de kinderen naar de bibliotheek om nieuwe boekjes te halen of gewoon een spontaan bezoek. 

Onze locatie is daarnaast de trotse bezitter van het vignet “ Kinderopvang in beweging”. Dit houdt in dat beweegactiviteiten aansluiten bij de verschillende leerlijnen waar ‘kinderopvang in beweging’ mee werkt. Zoals springen, klimmen en balanceren. Deze beweegactiviteiten doen we niet alleen buiten op het speelplein, of in de hal, maar ook regelmatig in de gymzaal van de Trefkoele +. En dat is natuurlijk helemaal een feestje! Daarnaast komen ook jaarlijkse activiteiten zoals het nationaal voorleesontbijt, Modderdag en opa en oma-week bij ons voorbij. Maar groeien en spelen doen we ook gewoon buiten op onze eigen natuurlijke speelplaats, of met een wandeling naar het bos, de winkel of de kinderboerderij... Overal maken we het leuk en spannend!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat 108

Buitenschoolse opvang Ruigedoornstraat 23

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat

Kinderen v...
21 januari 2021

Kinderen van Doomijn Kdv Ruigedoornstraat hebben deze week volop geluisterd naar Coco onder het genot van een voorleesontbijtje! Anderen kregen het ontbijtje thuis afgeleverd, met dank aan AH Dalfsen!

Namens het...
18 december 2020

Namens het hele team wensen wij iedereen hele fijne feestdagen!

Vandaag is...
29 juni 2020

Vandaag is het Modderdag! Vanochtend hebben we heerlijk gekliederd met modder, zoals moddersoep gemaakt, een blote voetenpad bewandeld en moddertaartjes gemaakt. Het was één groot modderfeest!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Roxanne Nijland pedagogisch medewerker
Rianne Niens-Jackson pedagogisch medewerker
Monique Gort Pedagogisch medewerker
Mirella Draaijer Pedagogisch medewerker
Josca Guichelaar Pedagogisch medewerker
Anouk van Emmen Pedagogisch medewerker
Martha Roddenhof manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21