Kinderdagverblijf

Ruigedoornstraat

Ruigedoornstraat 108, Dalfsen (0529) 43 00 38

Het hele jaar door plezier maken, groeien en ontdekken. Onze spiksplinternieuwe opvang heeft het allemaal. Met onze vestiging in het kulturhus 'Trefkoele+' is er veel bijzonders voor het grijpen. Voor kleine handjes en nieuwsgierige vingertjes.

Groeien, boeien en plezier maken

Een bibliotheek, een speel-o-theek en een grote gymzaal... Hoe leuk kun je het hebben! En alles binnen ons gebouw. Dat is nog niet alles, want zelf organiseren we natuurlijk ook de leukste activiteiten. Zoals lekker swingen en zingen met de dans- en muzieklessen van Daniëlla Snijders. Of voorleesontbijtjes en een heuse Kookweek. Vanuit wisselende thema’s bedenken we boeiende en zeker ook grappige dingen om samen van te leren en te groeien. Groeien doen we ook buiten, in het bos, in de kinderboerderij, op de markt en tijdens het boodschappen doen. Of op onze eigen groene, natuurlijke speelplaats met klimboom, waterpomp en wilgentunnel. Overal maken we het leuk en spannend.

Zo zorgen onze vaste leidsters elke dag voor leerzaam plezier en de fijnste plek voor uw kind. Een heerlijke plek om te verkennen. En om samen de wereld beetje bij beetje te ontdekken.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat

Afgelopen...
24 januari 2019

Afgelopen woensdag hebben we een heel leuk voorleesontbijt gehad bij Doomijn! Gemeenteraadslid Ingrid Kappert kwam voorlezen! Ook mochten de kinderen een kijkje nemen in de wagen van het dierenasiel!

Namens het...
21 december 2018

Namens het gehele team van kinderdagverblijf Ruigedoornstraat wensen wij u fijne feestdagen!

Afgelopen...
18 december 2018

Afgelopen vrijdag waren wij bij het kerstfestijn in Dalfsen. Wij hebben hier met de kinderen een leuke kerstkaart geknutseld en wensen iedereen alvast een fijne kerst!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Laura Leerkes pedagogisch medewerker
Sharmayne Horsting pedagogisch medewerker
Elselien Zandman pedagogisch medewerker
Mirella Draaijer pedagogisch medewerker
Daniëlle Kloeze-Keizer pedagogisch medewerker
Rianne Niens pedagogisch medewerker
Andrea Spijkerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,14

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,14
48 weken € 8,38
41 weken € 8,97
flexibele opvang € 9,21