Kinderdagverblijf

Schoolbrink

Schoolbrink 1, Zuidwolde (0528) 37 08 70

In onze opvang is geen dag hetzelfde. Er is dan ook zoveel te beleven! We zitten in een brede school en dat heeft z’n voordelen. Veel ruimte, veel kinderen van alle leeftijden en, niet te vergeten, veel gezelligheid.

Een feest voor kleine ontdekkers

Bij ons kunnen kinderen alle kanten op. En dat doen we dan ook, vooral samen. Lekker op pad met de bolderkar naar de speeltuin om de hoek en naar het dierenpark naast het Tonckenshuys. Het dreumesuurtje in de bibliotheek is ook altijd favoriet. Dichtbij is het net zo’n belevenis, want de schommels, zandbak en moestuin op onze speelplaats zijn een feest voor kleine ontdekkers. Met leuke en leerzame thema’s ontdekken ze de wereld nóg verder. De jaargetijden, jij en ik, kunst, eten en drinken. Het is elke dag smullen van de activiteiten.

Verkennen en leren doen we trouwens met structuur. ‘s Ochtends in de kring, een liedje, namen van de kinderen noemen, de kleur van de dag aanwijzen. Zo geven we samen ritme aan het ontdekken van de wereld.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Alby Vos pedagogisch medewerker
Maaike de Jonge pedagogisch medewerker
Simone Bomert pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf € 7,94

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinste werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,94
48 weken € 8,20
41 weken € 8,78
flexibele opvang € 9,01
Downloads

Handige downloads