Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Sportlaan

Sportlaan 8, Zwolle (038) 420 09 30

Samen groeien van baby tot jonge tiener. Het gebeurt in ons Integraal Kindcentrum. Onze kinderdag- en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in integraal kindcentrum Het Festival. Daarmee hebben we werkelijk alles in huis om grenzeloos te groeien.

 

Ik ben uniek, ik ben mezelf

Hier voelt ieder kind zich thuis. Vandaag én morgen, want leren gebeurt bij ons in een doorgaande lijn van nul tot twaalf jaar. Ieder op z’n eigen manier. Zo werken wij met de waarden van ‘de Kracht van 8’. Per periode ontdekken de kinderen weer iets over zichzelf en over elkaar. Heel leerzaam én leuk. Met verhalen, spelletjes, sport en natuurlijk ook feestjes maken we elke dag spannend en anders. Dat doen we gezellig binnen en als ‘t even kan lekker buiten. Rennen en vliegen op het plein, kliederen met het waterspeeltoestel of graven in onze grote, groene tuin. En zijn de kinderen wat ouder dan gaan we naar de kinderboerderij of de naastgelegen sportvelden. Zo zijn we samen volop in beweging.

Overigens werken wij ook samen met de Stadkamer, Sportservice Zwolle en Icare Logopedie. Dat biedt mooie mogelijkheden, een rijke basis en vooral heel veel bijzondere ervaringen. Het hele jaar door.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

peuterspeelzaal Sportlaan

buitenschoolse opvang Sportlaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Sportlaan

Wij spelen...
10 mei 2021

Wij spelen hier met open eind materiaal. Kinderen kiezen zelf hoe ze spelen met het materiaal en dat zorgt voor eindeloos plezier.

Gebruik je...
22 april 2021

Gebruik je fantasie en verras ons met je eigen ideeën. Kinderen maken zelf hun mooiste creaties met tuinmaterialen. .

Thema verk...
16 maart 2021

Thema verkeer: Wij maken onze eigen auto van ontbijtkoek. De wielen zijn van druiven gemaakt. En daarna eten we allemaal onze eigen creatie lekker op.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Karen Borst manager
Saskia Otten pedagogisch medewerker
Kim Leeuwenkuijl pedagogisch medewerker
Kim Haagsma pedagogisch medewerker
Enesa Zwiers-Muljkanovic pedagogisch medewerker
Daria Verwey-Ksol pedagogisch medewerker
Christina Beijer pedagogisch medewerker
Ellen Sahetapy Pedagogisch Medewerker
Sanne Lindeboom Pedagogisch medewerker
Dagmar Schakelaar pedagogisch medewerker
Iris Pruijmboom pedagogisch medewerker
Naomi Dalsem pedagogisch medewerker
Lucille Eckhorst pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21
Downloads

Handige downloads