Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Staatssecretarislaan

Staatssecretarislaan 10, Zwolle (038) 751 01 45

In ons kinderdagverblijf kiezen we voor gezelligheid en voor samen groeien. En samen, dat staat hier centraal. We zijn namelijk gevestigd in integraal kindcentrum de IJsselhof. Samen met een basisschool, een peuterspeelzaal en een bso. Over gezelligheid gesproken!

 

Spelend de wereld ontdekken. Op eigen houtje én met elkaar!

Dat we in een IKC zitten is een garantie voor plezier. En voor heel veel mogelijkheden, want we hebben alles in huis om elke dag even leuk en spannend te maken. Voor ieder kind, voor elk wat wils. We doen dan wel veel samen, maar geven eigenheid ook alle ruimte. Luistert de één graag naar een verhaaltje, de ander speelt graag met blokken of leest zelf een boekje. Natuurlijk zijn we ook veel buiten, als ‘t maar even kan! Ravotten op het grote plein, kastelen bouwen in de zandbak of plantjes en beestjes ontdekken in onze eigen tuin. De omgeving verkennen we samen ook, da’s spannend én leerzaam. Net als de thema’s waar we het hele jaar door lekker druk mee zijn. Ja, zo fijn kan het zijn! Elke dag weer.

Trouwens, in ons IKC zitten naast gezellige ook bijzonder praktische buren. Fysiotherapie, Logopedie, Sportservice Zwolle en nog veel meer. Dat is leuk voor kinderen en handig voor ouders. Alles in de buurt. Hoe mooi wil je het hebben!
 

Voorschoolse opvang IKC de IJsselhof

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de IKC de IJsselhof verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Onze vrijwilligers zijn gescreend en hebben een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  Kinderopvang medewerkers en de medewerkers van de basisschool zijn altijd aanwezig in het pand.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de school. Tel: 038 4600973 of mailen met f.spijkerman@ooz.nl of directie-ijsselhof@ooz.nl

 

Ontdek de peuterontdekgroep

Vanaf 8 mei 2019, start in IKC de IJsselhof, de peuter-ontdekgroep. Dit is een extra, uitdagend peuteraanbod voor 3 à 3,5 jarige peuters (naast het reguliere kinderopvang aanbod).

De peuter-ontdekgroep is gericht op talentontwikkeling en bedoeld voor peuters die echt toe zijn aan de overstap naar de basisschool of die voor lopen in hun ontwikkeling. Voor meer informatie kijk op: https://www.doomijn.nl/peuter-ontdekgroep

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal staatssecretarislaan

Buitenschoolse opvang staatssecretarislaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Staatssecretarislaan

Het boek “...
21 januari 2021

Het boek “Coco kan het” staat nu centraal ivm de Nationale Voorleesdagen. Vanochtend kwam de directrice van IKC De IJsselhof, Margreet Arendsen het verhaaltje van Coco aan ons voorlezen.

Wij zijn v...
15 januari 2021

Wij zijn vandaag met de kinderen naar de kinderboerderij geweest. En oh, wat vonden zij de diertjes lief.

Met alle k...
14 december 2020

Met alle kinderen hebben we een grote, groene kerstboom geverfd en nu gaan we het met geknutselde kerststallen versieren!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim pedagogisch medewerker
Elly pedagogisch medewerker
Marsha pedagogisch medewerker
Mathilde Brinkman pedagogisch medewerker
Marscha Patjanan pedagogisch medewerker
Aida Khachatryan pedagogisch medewerker
Milou Brink pedagogisch medewerker
Simin Eghdani pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21