Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Sterrenpret

Keerkring 72, Apeldoorn (055) 360 57 73

Gezelligheid en plezier voorop. Zo zien we het bij kinderdagverblijf Sterrenpret. Samen met bso Sterrenpret, die in hetzelfde gebouw zit is er altijd beweging én elke dag genoeg te doen en te ontdekken!

Tijd voor plezier, ruimte voor pret

We houden van uitdagingen en van avontuur. Het liefst in een omgeving die prikkelt en leerzaam is. Ons eigen lokaal is naast licht en ruim ook vól mogelijkheden. We hebben de ruimte om te zingen, te springen en te dansen. En willen we eens lekker rennen en vliegen dan gaan we naar de grote, gezamenlijke speelhal. Daar zijn ook nog eens veel meer vriendjes en vriendinnetjes.

“We houden van uitdagingen en van avontuur. Dat vinden de kinderen elke dag bij Sterrenpret!”
Kim, pedagogisch medewerker

Ontdekkingstocht

Of we graag buitenspelen? Jazeker. Wanneer het maar kan! We hebben twee buitenruimtes. Voor en achter ons pand. Met grote groene heuvels, een kuil, boomstammen en een ontdekpad is de achtertuin dé plek voor een ontdekkingstocht. Worden de handjes en knietjes eens nat en modderig? Dan lachen we daar om en genieten we nóg meer, want vies worden is fijn!

Wat trouwens ook fijn is om te weten: we werken zoveel als het met vaste PM’ers, oftewel met vertrouwde gezichten. Ieder kind heeft bovendien z’n eigen mentor. Bij Sterrenpret is het dus vertrouwd, fijn en gezellig. Alle reden om snel eens te komen kijken. Tot gauw!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal peuterhuis

Buitenschoolse opvang Sterrenpret

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Sterrenpret

Mmm, we he...
13 februari 2020

Mmm, we hebben zelf koekjes gebakken en daarna mooi versierd voor Valentijn. Fijne hartjesdag allemaal! ❤️

Alle eendj...
1 oktober 2019

Alle eendjes (en de octopus) zwemmen in het water en lekker in de plassen lopen en stampen met de regenlaarzen!

Sokjes! Di...
18 juli 2019

Sokjes! Dikke schik met de handpoppen. We maakten deze van sokken en knopen als ogen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ninon de Meza pedagogisch medewerker
Marloes Rattink pedagogisch medewerker
Johanna Tabor pedagogisch medewerker
Kim Wieringa pedagogisch medewerker
Sharon van Dijk pedagogisch medewerker
Leonie van den Berg pedagogisch medewerker
Leona Boskany pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29
Downloads

Handige downloads