Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Stokmeesterslaan

Stokmeesterslaan 1, Zwolle (038) 870 15 81 / 06 18 13 47 31

Samen ontdekken, samen doen en samen groeien. Op kinderdagverblijf Stokmeesterlaan gaat het over samen en met elkaar, zoveel als maar kan. We zitten dan ook op een locatie vol gezelligheid: samen met een bso, peuteropvang en basisscholen De Wingerd en De Zuidster. Een wereld vol plezier dus!

Samen op ontdekking, daar groei je van!

Kinderen hebben en krijgen hier de ruimte. Ruimte om te bewegen, om samen te spelen én ruimte om zichzelf te zijn. Dáár worden kinderen blij van. Buiten zijn en buiten spelen, ook daar zijn kinderen gek op. We hebben een prachtige groene buitenruimte waar de allerjongsten in alle geborgenheid kunnen spelen en verkennen. Tikkertjes, hinkelen of spelen met wat de natuur op het plein achterlaat. Bladeren, takjes en kleine beestjes; altijd spannend om te ontdekken. De kinderen van de bso hebben een eigen moestuin, daar gaan we ook regelmatig even kijken. En zo af en toe smullen we ervan, wanneer er voor ons gekookt wordt door de bso’ers!

“Ruimte om te bewegen, om samen te spelen én ruimte om zichzelf te zijn. Dáár worden kinderen blij van!”
Anna, pedagogisch medewerker

Ontdekkingstochten

We trekken er ook wel eens op uit. Samen naar het park of naar de bieb in de Stadkamer. Wandelen doen we ook graag, want dat zijn altijd leuke en leerzame ontdekkingstochten. Of we wel eens binnen zijn? Natuurlijk, wanneer het buiten echt eens té koud of té nat is. Dan bewegen en dansen we op muziek. Of we maken het zelf. En thema’s, daar houden we ook van. Vaak zijn het dezelfde als van de psz en de school. Dat is dus eigenlijk al een beetje voorbereiding op wat er na de opvang komen gaat.

Zo maken we van elke dag een feestje in onze huizelijke opvang. Precies waar ieder kind blij van wordt. Kom dus snel eens kennismaken. We kijken naar je uit!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Stokmeesterslaan

Buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Stokmeesterslaan

Hier op ki...
17 mei 2021

Hier op kinderdagverblijf Stokmeesterslaan zijn we van alle markten thuis. Als kinderen met leuke ideeën komen gaan we daar natuurlijk wat mee doen! Vandaag hebben we sushi gemaakt.

We zijn we...
21 april 2021

We zijn weer goed bezig met ons nieuwe thema “ Nijntje wordt kunstenaar!”

Vandaag ga...
18 maart 2021

Vandaag gaan we starten met thema lente.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Daniëlle van der Molen Pedagogisch medewerker
Diana Korenberg Pedagogisch medewerker
Jeffry pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21