Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Tichelmeesterlaan

Tichelmeesterlaan 49, Zwolle 06 14 87 57 01 / (038) 870 00 56

Gezelligheid, vastigheid en soms ook gekkigheid. Deze kleine, huiselijke opvang heeft het allemaal. Onze twee vaste leidsters, Shahrzad en Ester, maken er elke dag iets bijzonders van. Dat kan ook, want we zitten samen met een bso en de peuterspeelzaal in basisschool de Marshof. Plezier gegarandeerd dus.

Zelf kiezen, zelf groeien

Ontdekken staat bij ons voorop. Daarbij kijken we vooral naar de wensen van de kinderen. Zij weten immers prima wat ze willen, kunnen en leuk vinden. Natuurlijk helpen we ze kiezen en zorgen we dat ze zich ontwikkelen, met leerzame spelletjes en creatieve thema’s. We planten zaadjes als we het over bloemen en planten hebben. We gaan de natuur in om de seizoenen te ervaren - we zitten vlakbij het Zandhove bos! - en we ontdekken samen hoe een ziekenhuis eruit ziet en hoe je een bruiloft viert. De grote wereld in ‘t klein, lekker dichtbij.

Wij geven de kinderen handvatten en opdrachtjes, maar laten ze ook lekker vrij. Want dan krijgen creativiteit, fantasie en samenspel alle ruimte. Zo kiezen ze zelf of ze ravotten of rusten. En zo leren en groeien ze van alles wat de wereld te bieden heeft.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan

Buitenschoolse opvang Tichelmeesterlaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Tichelmeesterlaan

Verven met...
14 mei 2020

Verven met je vingers, hoe voelt dat. Heerlijk experimenteren met kleuren en verf.

Knutselavo...
13 november 2019

Knutselavond: samen als ouders iets moois maken als verrassing voor je kind op 5 december. En gezellig om elkaar ook eens op deze manier te ontmoeten!

Vandaag he...
31 oktober 2019

Vandaag hebben we vrolijke lampionnen gemaakt voor Sint Maarten!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Patricia Korenromp Pedagogisch medewerker
Ellen van Leussen-Gerritsen pedagogisch medewerker
Shahrzad Eslamian pedagogisch mederwerker
Karima Al-Fredji pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,03

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,21
Incidentele opvang € 10,21