Kinderdagverblijf

Wildwalstraat

Wildwalstraat 40, Zwolle (038) 420 10 56

Een plek om écht te groeien, dat is ons kinderdagverblijf. Omdat we zijn gevestigd in KindCentrum de Schatkamer liggen de uitdagingen en avonturen om ons heen. Deze school richt zich op natuurlijk leren, waarbij de peuteractiviteiten zijn gericht op de doorgaande lijn met de school. Dat biedt ook nog eens gezelligheid en veel meer fijne voordelen. Er is altijd iets te ontdekken en te beleven. De kinderen werken met natuurlijk leren.

Elke dag anders en leuker dan gisteren

Lekker bezig zijn. Dat doen kinderen het liefst. En als het even kan samen, want dat is toch eigenlijk wel het leukst. Daarom organiseren we hier veel. Zomerfeest met alle kinderen en opa en oma-week, dan zijn ze natuurlijk allemaal welkom op de groep. Maar we zorgen ook voor dagelijks vermaak. Gezellig knutselen en kleien, of op ontdekking in één van onze speelhoeken. Vermaak en plezier vinden we vooral ook buiten. Op onze speelplaats bijvoorbeeld in de zandbak, op de glijbaan of lekker languit in het gras. De wereld is natuurlijk groter, dus nemen we ook wel eens kijkje op een boerderij of wandelen we samen in het bos.

Zo zijn we samen altijd bezig. Lekker in beweging of soms rustig met een boekje of knutselwerkje, net zo fijn. We maken het elke dag anders en leuker dan gisteren. Daar houden we van bij Doomijn.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kirsten Brouwer pedagogisch medewerker
Maaike Nijboer pedagogisch medewerker
Linda Hollegien pedagogisch medewerker
Monique van Beem Pedagogisch medewerker
Wendy Mulder pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

kinderdagverblijf vanaf € 7,73

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,73
48 weken € 7,96
41 weken € 8,52
flexibele opvang € 8,75