Kinderdagverblijf

Wildwalstraat

Wildwalstraat 40, Zwolle (038) 420 10 56

Samen ontdekken, samen spelen én samenwerken. Het gebeurt op kinderdagverblijf Wildwalstraat. Kinderen  krijgen hier de ruimte om samen de wereld te verkennen. Dat kan hier extra goed omdat we zijn gevestigd in een integraal kindcentrum (IKC). Op onze locatie vermaken we ons elke dag samen met de kinderen van obs De Schatkamer, de peuterspeelzaal en de bso. Altijd plezier en gezelligheid dus!

Dubbele pret en oneindig veel gezelligheid

Ieder heeft zijn eigen talenten. En z’n eigen nieuwsgierigheid. Beide krijgen bij ons de ruimte. Ontdekken, verkennen, spelen en leren: alle kinderen doen het op de manier die bij ze past. Knutselen en kleien of klimmen en klauteren. Rennen en ravotten of lezen en even luieren. Het mag en kan hier allemaal, in de twee veilige groepen van onze kdv: de Zeester en de Zeepaardjes.

We zeiden het al, we hebben hier veel ruimte. Binnen is van alles te doen en te beleven.  We spelen in ons eigen lokaal, maar we zetten de deuren ook vaak open zodat we ook naar de ruimte van de andere groep kunnen. Dubbele pret dus. Wat we het liefst doen? Heerlijk naar buiten! Lekker spelen staat voorop, dus modderlaarsjes en vieze handjes? Geen probleem. Extra leuk juist!
We zijn ook dol op wandelen. Eropuit met de benenwagen of de bolderkar. We gaan met regelmaat op verkenning op de Zalkerdijk. Daar zien we hertjes, zwanen en paarden. De kinderboerderij en speeltuin zijn ook favoriet.

Wat we ook doen, we doen het samen. Wel zo gezellig. Samen op ontdekking, samen leren en samen groeien. Zo zien onze dagen eruit op kdv Wildwalstraat. Kom je snel eens kijken?

“Ontdekken, spelen en leren: ieder doet ‘t op zijn eigen manier!”
Linda, pedagogisch medewerker

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf Wildwalstraat

Herfst, he...
12 november 2018

Herfst, herfst wat heb je te koop? We gingen op pad om de mooiste bladeren te verzamelen, en maakten prachtige herfstkransen!

Sinds een...
6 november 2018

Sinds een paar weken hebben we het nieuwe voedingsbeleid geïntroduceerd. Één van de veranderingen is dat we nu 2x per dag fruit eten. Heerlijk smullen van fruit uit het seizoen.

Herfst! In...
2 november 2018

Herfst! In de herfst is het natuurlijk Sint Maarten. De kinderen hebben deze week druk gewerkt aan de lampion.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kirsten Brouwer pedagogisch medewerker
Maaike Nijboer pedagogisch medewerker
Linda Hollegien pedagogisch medewerker
Monique van Beem Pedagogisch medewerker
Wendy Mulder pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,14

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,14
48 weken € 8,38
41 weken € 8,97
flexibele opvang € 9,21