Peuterspeelzaal

Kindervilla Roezemoes

Soerenseweg 70, Apeldoorn (055) 522 25 02

Wat zijn we blij met onze mooi plek. En je kind ook, dat weten we zeker. We zijn namelijk gevestigd in een heuze villa met een heerlijk grote tuin. Hier is alle ruimte om samen de wereld te ontdekken!

Samen spelen, samen delen, samen ontdekken

Zo klein als ze zijn, kinderen hebben graag de ruimte. Die vinden en krijgen ze in onze peuterspeelzaal. Samen met de kleuters van het kinderdagverblijf dat hier ook zit, vermaken we ons opperbest in onze spannende tuin. Zwieren op de schommels, kastelen bouwen in de zandbak, fietsen op het plein of even knuffelen met Bumba, ons konijn. Of op verkenning in de ontdektuin. Dat is nog ‘s leuk en leerzaam!

“Samen een fijne, gezellige ochtend hebben, waarbij samenspel en respect voor elkaar het belangrijkst is!”
Lisa, pedagogisch medewerker

Aandacht voor elkaar en respect voor de wereld om ons heen

Ook in onze villa is het samen spelen en genieten. De poppenhoek, de bouwhoek, even shoppen in de winkelhoek. Of kiezen we iets uit de kasten met knutsel- en ontwikkelmaterialen? Misschien kunnen we knippen en plakken over de seizoenen of een van de andere thema’s! Daar hebben we het ‘s ochtends al over wanneer we in de kring zitten. Samen kletsen en smullen van fruit.

Samen dus, daar gaat het om bij Kindervilla Roezemoes. Aandacht voor elkaar en respect voor de wereld om ons heen. Dat leren we door samen te spelen, te delen en te ontdekken. Kom je onze mooie villa snel bekijken?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Kindervilla Roezemoes

De zomersc...
25 mei 2018

De zomerschilders geven ook de boom een “kleurtje”.

Heerlijk b...
25 mei 2018

Heerlijk buiten spelen met dit mooie weer en lekker kliederen met water. Zo fijn!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Belinda Ruseler pedagogisch medewerker
Ria Nijhof pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2019

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2019 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 9,03.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 64
VVE voor 3 dagdelen p/w - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 9,03