Kinderdagverblijf

Kindervilla Roezemoes

Soerenseweg 70, Apeldoorn (055) 522 25 02

Onze locatie is gevestigd in een mooie stadsvilla met sfeervol ingerichte ruimtes. Er is vanalles te ontdekken in de prachtige tuin waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren.

Meer informatie over de locatie volgt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Esther Termaat pedagogisch medewerker
Corry Spoelder pedagogisch medewerker
Lucette van der Velde pedagogisch medewerker
Veronique Letwory pedagogisch medewerker
Martine Kuiper pedagogisch medewerker
Claudia Tiemens pedagogisch medewerker
Mariska van der Kolk pedagogisch medewerker
Henny Booy manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

kinderdagverblijf vanaf €7.95

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 7,95
48 weken € 8,05
41 weken € 8,70
flexibele opvang € 8,80