Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Maasstraat

Maasstraat 4, Apeldoorn 038 421 45 21

Doen. We zijn er gek op bij bso Maasstraat! Kinderen zijn hier volop en altijd in beweging. Dat kan ook, want onze locatie is er dé plek voor. We zitten in Buurthuis Maasstraat én werken samen met PCBO Kompas, Sebastiaanschool en OBS de Reiziger. Ontdekken en verkennen, daar draait het hier om!

Samen leuk, samen gezellig!

Plezier kent geen grenzen. Datzelfde geldt voor de mogelijkheden die de kinderen bij ons hebben. In en om onze bso is van alles te beleven. Zo is onze eigen huiskamer bijzonder gezellig en is er in elke hoek iets te doen. We hebben ook een grote speelhal en een handenarbeidlokaal van formaat. De kinderen kunnen er neerploffen in de zithoek of samen spelen met de tafelvoetbal. Nog actiever? Uitleven kan in de gymzaal of op het speelplein. Samen erop uit, dat doen we natuurlijk ook. Naar het bos of het Zuiderpark dat om de hoek ligt. Daar gaan we vaak op natuurontdekkingstocht. Super spannend! Trouwens, ook in de vakanties is er hier fun en vermaak. Er zijn workshops, sportinstuiven en we verkennen speelparken en kindermusea.

Natuurlijk luisteren we naar wat de kinderen wensen en willen. Ook houden we rekening met leeftijden en wat ieder kind kan en nodig heeft. Zo houden en maken we het samen leuk en gezellig. En dat iedere dag!

"Samen bedenken ze de leukste dingen. Soms actief buiten, dan weer relaxt binnen. Alles kan!"
Marije, moeder van Sanne
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Helga van den Brink pedagogisch medewerker
Sylvia van der Ham pedagogisch medewerker
Mandy Loef pedagogisch medewerker
Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93