Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Mandehof

Mandehof 17, Noordwolde (0561) 432 842

Peuteropvang Mandehof is gevestigd in een gebouw samen met een basisschool en de bso van Doomijn. Hier ontdekken we samen en hebben we veel plezier. Een plek om je thuis te voelen. Het buurthuis en de bibliotheek zijn onze buren..

 

Samen op onderzoek, de grote wereld in

Kinderen zijn uit zichzelf nieuwsgierig. Onze ruimtes bieden uitdaging en er is veel te ontdekken; spelen in de huishoek, de autohoek, knutselen, bouwen, puzzelen of rustig een boekje lezen in de leeshoek. Samen in de kring en samen liedjes zingen. Onze thema’s bieden afwisseling en op onze thema tafel is vaak iets nieuws te ontdekken. Door middel van onze dagritmekaarten laten we zien wat en wanneer we iets gaan doen. In de gymzaal van de basisschool kunnen wij met elkaar bewegen. Buiten spelen we op een speelplein met een grote zandbak en er zijn schommeltjes. Met het rijdend materiaal wordt er om onze rotonde gefietst. Aangrenzend aan het speelplein is een tuin waar regelmatig een bezoekje aan gebracht wordt om de natuur te ontdekken. We doen het samen. Samen genieten, plezier maken, bewegen en ontdekken. Daar groeien kinderen van!

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Vader van Marcel

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Mandehof

Welk cadea...
23 november 2020

Welk cadeautje moet in welke schoorsteen? Onze peuters weten dit al heel goed. Wat een goede hulp pietjes...

Deze week...
6 november 2020

Deze week maakten we een egel met heeeeeel veel stekels.

Vandaag he...
27 oktober 2020

Vandaag hebben we gekeken wat je kunt gebruiken of aan kunt doen bij de zon, bij wind en bij regen. Wij kunnen ook heel goed zelf wind maken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Gea Ballast Pedagogisch medewerker
Ina de Vries pedagogisch medewerker
Trijntje van der Meer Pedagogisch Medewerker
Petra Oosterhof Pedagogisch Medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Weststellingwerf

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Weststellingwerf. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,17.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,17 (maandbedrag zie download)
maandelijkse ouderbijdrage zie download