Peuterspeelzaal

Mandehof

Mandehof 17, Noordwolde (0561) 432 842

Peuters zijn kleine wijsneusjes. Die natuurlijke nieuwsgierigheid voeden wij graag met alles wat we in onze fijne peuterspeelzaal te bieden hebben. In en rond de opvang is dan ook alles
aanwezig om samen de wereld te verkennen en te ontdekken.

Samen op onderzoek, de grote wereld in

Die wereld halen we graag dichtbij. We maken ‘m klein en begrijpelijk, precies zo dat alle kinderen er nog nieuwsgieriger van worden dan ze van al zijn. Met prikkelende activiteiten en spannende thema’s gaan we samen op onderzoek uit.

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Vader van Marcel
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Anja Hoogenkamp junior manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Weststellingwerf

Uw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Weststellingwerf. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van uw inkomenssituatie. In onderstaande download vindt u de informatie die voor u van toepassing is.
Indien u (beiden) werkt en/of studeert dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. U betaalt dan een bruto uurtarief van € 7,04.
Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt u de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 7,45 (maandbedrag zie download)
maandelijkse ouderbijdrage zie download