Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Nijenhuislaan

Nijenhuislaan 2, Zwolle (06) 14 73 68 06

Bewegen is groeien, sporten is plezier hebben. Dat is ons motto, hier op onze fijne bso aan de Nijenhuislaan. Kinderen zijn hier zelf en samen volop in beweging. Daar hebben we alle ruimte voor in en rond onze bso bij Sportpark De Verbinding in Stadshagen.

Wat is het toch fijn om gezond en gezellig actief te zijn. De kinderen in onze bso laten het ons elke dag weten; we zien het aan de brede lach op hun gezichten. En aan de zweetdruppeltjes op hun voorhoofden. Samen in beweging, het kan op onze sport bso. Kom maar eens bij ons kijken!
 

Samen sporten, samen genieten

Sporten en bewegen pakken we hier goed en slim aan; we werken namelijk samen met korfbalclub CKV Sparta én SportService Zwolle, vanuit SSZ heeft buurtsportcoach Jeffrey de leiding over onze bso. Daarmee kun je rekenen op leuke én gezonde activiteiten. Superfijn dus, zeker als je hebt net hebt stilgezeten in de schoolbanken…

Omdat onze locatie bij het sportpak zit, hebben we heel wat vierkante meters sportplezier voor handen: een grote ruimte binnen, kleedkamers voor meisjes en jongens én twee grote kunstgrasvelden. En natuurlijk alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen sporten.

“We zijn hier samen volop in beweging. Daar hebben we alle ruimte voor in en rond onze Sport bso!”
Jeffrey, pedagogisch medewerker

Wat je kunt en wat je wilt, daar gaat ‘t om!

Lekker in de buitenlucht, daar houden we van. We zeggen vaak: sportkleren aan en gaan met die banaan! Dat hoeven we geen twee keer te zeggen, want het is preciés waarom de kinderen zo graag bij ons zijn. En het fijne is, ieder kind kan en mag sporten op z’n eigen niveau. Wat je kunt en wat je wilt, daar gaat het om. En nu en dan een stapje verder als ‘t lukt, want ook dat hoort bij sporten.

Hockey? Ga je gang. Een potje voetbal? Ja hoor, ga het veld maar op. Tikkertje of de handstand oefenen? Het kan en het mag. Zo is er voor iedereen alle ruimte om lekker te bewegen en om met elkaar een fijne tijd te hebben in onze Sport bso. Kom je snel een keertje kijken?

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Jeffrey van der Vlist pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93